Dnevni horoskop za dan 23.07.2018.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Pokušajte da poslušate savet koji budete dobili. Nemojte ići glavom kroz zid i smanjite potrebu za žurbom.

ljubav: Dolaze vam promene vezano za odnos koji imate sa voljenom osobom. Moguće je da ćete biti iznenađeni na neki način.

zdravlje: Puni ste energije!

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete povećanje obima posla i zarade.

ljubav: Na polju ljubavi vas ne očekuju nova dešavanja danas. Za sada stanje ostaje nepromenljivo iako sa tim niste sasvim zadovoljni.

zdravlje: Povedite računa o želucu.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Možete se nepromišljeno upustiti u poslovni rizik koji vas dovodi do komplikacija i problema na ovom polju.

ljubav: Potrebno je da izdvojite više vremena za svog partnera ako želite da se popravi vaša komunikacija.

zdravlje: Bolovi u predelu vrata.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Veoma ste snalažljivi i lako nalazite izlaz iz situacije koja vam je stvarala veliki poslovni problem.

ljubav: Upotrebite svoju maštu i uspećete zavedete osobu koja vam se dopada. Ljubavne promene vam slede.

zdravlje: Potrebam vam je odmor.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Moguće je da vam nije lako da se prilagodite okolnostima koje se veoma brzo menjaju. Niste zadovoljni poslovnom situacijom.

ljubav: Pokažite voljenoj osobi da želite da budete sa njom na duže staze u budućnosti.

zdravlje: Izbegavajte cigarete.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Nećete se pokajati ako budete poslušali svoje unutrašnje osećaje. Dan vam je povoljan za posao.

ljubav: Potrudite se da promenite svoj stav prema novim vezama. Jedno loše iskustvo iz prošlosti ne bi trebalo da zapečati vaš život.

zdravlje: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku koja će na duže staze obeležiti vaš uspeh u karijeri.

ljubav: Ukoliko ste slobodni današnji dan vam nije povoljan za početak nove veze. Zauzete Vage očekuje sasvim miran dan.

zdravlje: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Očekuje vas dan tokom kojeg možete da imate dosta tenzije i problema u komunikaciji sa poslovnim okruženjem.

ljubav: Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako doći do novog poznanstva koje vodi do emotivne veze.

zdravlje: Psihički ste preopterećeni.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Pokušavate da pronađete rešenje za problem koji je stvorio neko drugi. Osećate dozu nepravde u svemu tome.

ljubav: Budite iskreni prema osobi koju volite. Svako ima slabosti, mane i vrline, niko od vas ne očekuje da budete savršeni.

zdravlje: Osetljivi sinusi.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Obratite pažnju na nova dešavanja u poslovnom okruženju nemojte da dopustite da vam bilo šta promakne.

ljubav: Možete da očekujete veoma lep dan sa partnerom. Uživaćete u romantici i nežnostima koje vas spajaju.

zdravlje: Mogući problemi sa krvnom slikom.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Nije preterano povoljan dan za poslovno polje kod vas. Ako možete nemojte da ulazite u veće finansijske transakcije.

ljubav: Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili tako mnogo. Ali vreme je da nastavite dalje.

zdravlje: Izbegavajte preterano naprezanje.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Nemate dovoljno poverenja u ljude iz poslovnog okruženja, pa od njih krijete mnoge tajne.

ljubav: Teško vam je da ostvarite stabilnost sa voljenom osobom. Imate utisak da će se neke prepreke uvek iznova obnavljati.

zdravlje: Mogući problemi sa alergijama.

Nedeljni horoskop za period: 23.07.2018. – 29.07.2018.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Tokom ove nedelje nećete biti zadovoljni situacijom na poslu. Moguće je da ćete morati da raskinete neko poslovno partnerstvo ili poslovnu saradnju. MIran period kada je novac u pitanju.

ljubav: Ovnovi mogu da očekuju obnavljanje kontakta ili veze sa osobom iz prošlosti, osobom koju niste preboleli. Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju da će partner “da spusti loptu” da će konačno da nastupi bolji period za vas.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete biti skloni manjim problemima sa žlezdama, hormonima. Takođe, pazite na urogenitalni trakt. Idite na redovnu kontrolu kod lekara.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Očekuju vas pozitivne poslovne promene, koje vode do stabilizacije na poslovnom planu. Ipak, zbog Retrogradnog Marsa treba da obratite pažnju na odnos sa nadređenima i poslovnim partnerima. Bikovi koji se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju dodatnu zaradu.

ljubav: Generalno dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi će imati finu nedelju – svakodnevna komunikacija sa jednom osobom će vas preokupirati.

zdravlje: . Na polju zdravlja je moguć manji pad imuniteta i promenljivo stanje. Preporuka je da povećate unos vitamina i da povedete malo više računa o sebi. Potrebno vam je vreme da se regenerišete.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Odlična nedelja za promene na poslovnom planu. Međutim, povedite računa o papirologiji, dokumentima i sklapanju konačnih dogovora. Stabilna finansijska situacija.

ljubav: Slobodni Blizanci imaju prevelika očekivanja, pa je moguće razočarenje. Moguće je novo poznanstvo, ali planete ne najavalju ništa dugotrajnije.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za holesterol, krvne sudove, jetru kao i tegobe koje mogu biti povezane sa srčanim sistemom. Pazite se.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Očekuje Vas nešto teža faza tokom koje nećete lako da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Budite spremni na to da ćete morati ozbiljno da “zasučete rukave”.

ljubav: Prilično nepogodni aspekti, kada je ljubav u pitanju. Moguća su razočarenja, prepreke i raskidi.

zdravlje: Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa stomakom, probavom ali uz pravilnu ishranu i redovan unos tečnosti možete sve da rešite. Potrudite se da budete oprezni tokom ove nedelje.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Odlična nedelja za poslovna putovanja, posebno prekookeanska. Moguće je da ste veoma nestrpljivi i da biste voleli da se sve dogodi sada i odmah, ali to nije moguće. Ne kažu uzalud: strpljen-spašen.

ljubav: Na polju ljubavi imate dozu nesigurnosti i ne znate šta možete da očekujete od voljene osobe. Savetujem Vam da to ne držite u sebi, već da popričate otvoreno sa voljenom osobom o tome. Što duže to budete držali u sebi sumnja će da raste i da Vas izjede iznutra.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa disajnim putevima, osetljivim sinusima, plućima kao i problemima sa astmom. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Muči vas finansijska nestabilnost, te zbog toga ne možete da se opustite i prepustite svojim planovima. Ova nedelja će takođe da bude teška, poboljšanje tek krajem meseca.

ljubav: Nepovoljan period za ljubav i za zauzete i za slobodne Device. Naime, aspekti pokazuju mnogo flerta i avantura, ali ništa što bi moglo da preraste u nešto trajnije i ozbiljnije.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi sa zubima, desnima. Kosti su vam takođe osetljive, pa možete da imate i probleme sa kičmom, zglobovima. Potreban vam je veći unos kalcijuma.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Niste spremni za velike poslovne promene i odluke. Zbog toga se primirite dok ne budete potpuno spremni. Naravno, to ne znači da treba da sedite skrštenih ruku.

ljubav: Promenljivo stanje na polju ljubavi i za zauzete i za slobodne Vage. Očekujte turbulenciju.

zdravlje: . Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa glavoboljom, sinusima, očima kao i sa pritiskom. Povremeno su moguće vrtoglavice. Posetite lekara za svaki slučaj.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Ukoliko se nalazite u nekoj nedoumici na poslovnom planu, savetujem Vam da poslušate intuiciju, koja je u ovom periodu zaista izražena. Naravno, to ne znači da treba da namećete svoju volju i da se postavljate kao osoba koja ne želi dogovor i kompromis.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da će biti zanimljivih dešavanja sa zauzetom osobom. Što se tiče zauzetih Škorpija zbog retrogradnog Marsa su moguće brojne turbulencije na ljubavnom planu – nikako nećete biti zadovoljni partnerom, ma šta on da uradi.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nogama, stopalima, cirkulacijom kao i sa nervnim sistemom. Moguće su nesanice ali i hroničan osećaj umora.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Generalno mirna i stabilna nedelja na poslu, jer je konačno došlo do smirivanja tenzije. Rasterećeniji ste u odnosu sa kolegama i nadređenima tako da ćete, samim tim, biti opušteniji i prepušteniji poslu. Očekujte manje poboljšanje finansijske situacije.

ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da očekuju zanimljiv flert sa osobom koja dolazi iz kruga prijatelja. Strelčeve koji su u vezi ili braku očekuje nešto mirnija nedelja od prethodne – partner će napokon spustiti loptu, pa ćete moći otvoreno da popričate o svemu.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi zbog nervoze i stresa. Moguće je da imate višak energije koje ne možete da se oslobodite na pravi način pa ste zato prilično napeti.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Odlična nedelja za promene posla. Zaista, ako tokom ove nedelje promenite posao možete da očekujete stabilizaciju na duže staze.

ljubav: Jarčevi koji su neko vreme u tajnoj vezi, mogu da očekuju obelodanjivanje veze sa tom osobom. Slobodni Jarčevi bi mogli da se pomire sa osobom iz prošlosti.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi koji se vezuju za osetljivu kožu, suvoću, iritacije i pojavu crvenila, perutanja. Obavezno posetite dermatologa ako primetite neke promene.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Odlična nedelja za pokretanje novog posla, posebno ako posao ima veze sa inostranstvom. Tokom ove nedelje će do izražaja doći Vaša ambicioznost.

ljubav: Slobodne Vodolije mogu da očekuju uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu, sa osobom koju su skoro upoznali ili će tek upoznati.

zdravlje: . Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete nove tegobe i probleme. Generalno se osećate dobro i vreme provodite sa ljudima koje volite. Zadovoljni ste situacijom.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Možete da očekujete manje promene i oscilacije na vašem polju finansija. Odlična nedelja za rešavanje problema sa dokumentacijom.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav postoje problemi između vas i partnera koje nekako gurate pod tepih. Savetujem Vam da prestanete to da radite, jer Vas nikuda ne vodi, U jednom trenutku ćete morati da se suočite sa problemima u vezi/braku.

zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju manje tegobe koje mogu biti vezane za krvotok, urogenitalni trakt, pojavu infekcija, upala i sličnih problema. Posavetujte se sa svojim lekarom.

Mesečni horoskop za jul 2018.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Merkur će napraviti opoziciju sa Marsom u retrogradnom hodu i doneti nekoliko teških situacija, iz kojih ćete teško izaći. Budite posebno obazrivi u komunikaciji sa kolegama, nadređenima i saradnicima, jer će mnogi od njih pokušati da Vam nametnu svoje mišljenje i volju. Slobodno mogu da kažem, tretiraće Vas kao da ste daleko ispod njihovog nivoa. Jupiter će krenuti direktno i doneti poboljšanje na finansijskom planu – mogući su novi poslovi, projekti, naplata nekih starih poslova i slično. Ovnovi koji rade u velikim kompanijama mogu da očekuju nešto duže poslovno putovanje. Za Ovnove koji se bave privatnim poslom ovo će biti jedan od najvažnijih meseci u godini.

ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak ljubavne veze sa osobom rođenom u vodenom ili vazdušnom znaku – najverovatnije u drugoj polovini meseca. Što se tiče Ovnova koji su u braku ili vezi, Retrogradni Mars u znaku Vodolije može da donese brojne probleme. Ipak, sve probleme možete da razrešite ako budete razgovarali sa partnerom – otvoreno i iskreno. Komunikacija je rešenje za sve.

zdravlje: Povedite računa o ishrani i probavnom sistemu. Savetujem Vam da izbegavate mleko i mlečne proizvode.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Početak meseca će biti značajan za sve Bikove koji se bave poslovima koji zahtevaju kreativnost, jer donosi značajno poboljšanje. Mesec neće biti povoljan za Bikove koji se bave marketingom, nekretninama i medicinom, jer donosi brojne probleme i komplikacije, a samim tim i nervozu i stres. Merkur kreće retrogradno od 26. jula i donosi mogućnost pokretanja privatnog posla. Mnogi Bikovi će dobiti priliku da utiču na organizaciju posla u firmi – iskoristite to pametno i unesite u posao ideje koje imate duži vremenski period. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, Vodolija ili Blizanci su odličan izbor za to.

ljubav: Bikovi su izuzetno čulne i senzibilne osobe, koje obraćaju pažnju na svaki detalj. Moguće je da ćete zbog sitnica koje Vam smetaju započeti ozbiljan razgovor sa partnerom, koji bi mogao da dovede do ozbiljnog preispitivanja vašeg odnosa i budućnosti. Moguć je raskid ukoliko partner ne pokaže interesovanje za to što Vas muči. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu vezu sa osobom sa kojom poslovno sarađuju, a to je osoba rođena u znaku Jarca, Blizanca ili Ovna.

zdravlje: Savetujem Vam da provodite više vremena u prirodi. Dobro bi Vam došao odlazak na izlet, kampovanje ili kraće putovanje na planinu.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Zbog uticaja Retrogradnog Merkura moguć je povratak starih saradnika i poslovnih partnera u Vaš život. Takođe, moguće je da će poslovi koje niste završili u prošlosti ponovo da postanu aktuelni, samo što ćete sada morati hitno da ih završite. Uprkos tome, ovo će biti generalno dobar mesec. jer će Vam doneti brojne mogućnosti na poslovnom planu i povoljne aspekte za povećanje zarade. Bikovi koji žele posao u inostranstvu treba da iskoriste prvu polovinu meseca.

ljubav: Slobodni Blizanci će tokom celog meseca biti u nekoj vrsti grča, nikako neće moći da se opuste i otvore za nove ljubavi. Zbog toga će ovaj mesec biti prilično dosadan za većinu slobodnih Blizanaca. Što se tiče zauzetih Blizanaca, problem bi mogao da nastane sredinom meseca, kada je moguća ozbiljna rapsrava, pa čak i kraće razdvajanje od partnera. Pod uticajem RxMerkura moguća je otežana komunikacija sa partnerom.

zdravlje: Bavite se sportom, jer ćete se na taj način osloboditi psiho-fizičkih poteškoća koje imate.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Merkur je dobro pozicioniran u drugom polju Vaše natalne karte i donosi dobre aspekte za poboljšanje poslovne situacije. Venera će ući u znak Device 10. jula i doneće manja otežanja na poslovnom planu, jer su mogući problemi u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Prosto ćete morati da budete strpljiviji, iskreniji i otvoreniji. U suprotnom, možete imati brojne probleme. Ovaj aspekt će doneti i probleme sa finansijama, jer ste skloni prekomernom trošenju novca na stvari koje Vam zapravo nisu ni potrebne. Druga polovina meseca je povoljna za saradnju sa zemljanim znakovima, posebno sa Devicama.

ljubav: Venera u trećem polju donosi tajne ljubavi, paralelne veze i slično. Mnogi Rakovi će lagano uploviti u neku takvu avanturu, ali pitanje je koliko Rakova će se izvući bez posledica?! Rakovi koji su u vezi ili braku bi mogli da budu uhvaćeni u prevari, a posledice toga će, u najvećem broju slučajeva, biti prekid. S druge strane, Rakovi koji su duži vremenski nesrećni u ljubavi, mogli bi da upoznaju osobu koja se nalazi u sličnoj emotivnoj situaciji. Planete najavljuju da će se iz te tuge izroditi snažna ljubav, puna emocija. Znate kako kažu, ponekad tuga i seta mogu da izrode sreću.

zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam. Priuštite sebi odlazak u spa centar – opustite se i napunite baterije.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Tokom prve polovine meseca možete da očekujete dosta komunikacije i kretanja. Iako je Retrogradni Merkur, ishod svega će biti pozitivan. Druga polovina meseca će biti povoljnija za Lavove koji imaju privatan biznis. Savetujem Vam da se posavetujete ili zatražite pomoć od osobe koja je rođena u znaku Vage, Strelca ili Vodolije.

ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju postepeno zahlađenje odnosa sa partnerom, a najverovatniji razlog tome je Vaša egoistična priroda. Ukoliko Vam je stalo od partnera pokušajte da se primirite i da otvoreno popričate sa partnerom. U suprotnom je moguć raskid veze ili braka. Slobodni Lavovi će biti skloni kraćim vezama i avanturama. Međutim, planete ne najavljuju mogućnost ozbiljne veze. Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

zdravlje: Zbog retrogadnog Merkura morate da budete oprezni sa kardiovaskularnim sistemom. Savetujem Vam da posetite specijalistu.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Mnoge Device će morati ozbiljno da razmisle o tome šta žele na poslovnom planu u budućnosti. Mogući su manji finansijski problemi, ali ništa dugoročno što bi moglo da utiče drastično na Vaš život. Možete da očekujete i nesuglasice sa kolegama, najviše zbog toga što imate osećaj da Vas oni sputavaju. Uprkos svim problemima, Vi ste osoba koja je puna pozitivne energije i ideja, te će na kraju sve da ispadne dobro. Znate kako kažu, dobro se dobrim vraća.

ljubav: Postoji velika mogućnost započinjanja odnosa sa osobom sa kojom se družite duži vremenski period. Mnoge Device će biti preokupirane poslom, te je moguće drastično zahlađenje odnosa sa partnerom. Važno je da na vreme postanete svesni toga što se dešava, da uzmete konce u svoje ruke i ne dozvolite da Vam posao utiče na vezu ili brak. Moguće je čak i da ćete odlučiti da uđete u bračnu zajednicu, ali iz interesa.

zdravlje: Moguć je drastičan pad imuniteta, kao i nesanica. Savetujem Vam da unosite više vitamina u organizam i da uvedete meditaciju kao svakodnevnu aktivnost.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Budite oprezni zbog Retro Merkura, jer je moguće da će Vam se propusti iz prošlosti baš sada naplatiti. Vage koje planiraju neku poslovnu promenu treba da sačekaju da Merkur krene direktno. Povoljni aspekti za poslovna putovanja i odlazak u inostranstvo. Odlična sardnja sa osoboma rođenim u znaku Ovna, Lava, Device. Mogući su problemi sa Bikom ili Ribom.

ljubav: Venera u Lavu, a potom u Devici kao i Mars u Vodoliji donose brojne avanture. A kako je Vaga znak avanture, dobro ćete da se osećate u svojoj koži. Međutim, tokom ovog meseca bi i zauzete Vage mogle da budu sklone avanturama. Savetujem Vam da pazite da ne povredite osobu do koje Vam je stalo, jer to može puno da Vas košta. Odličan odnos sa Lavom ili Rakom.

zdravlje: Puni ste pozitivne energije. Bez većih zdravstvenih problema.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Dobro aspektovani Sunce i Jupiter će nakon 5. jula doneti Škorpijama mogućnost da pokrenu poslove koje već duži vremenski period planiraju. Škorpije koje već neko vreme čekaju posao preko prijatelja/poznanika mogu da očekuju pozitivan ishod. Dobar poslovni odnos sa Škorpijom, Devicom i Jarcem. Odličan mesec za ulaganje u nekretnine.

ljubav: Često ste neraspoloženi i depresivni, a partner najviše ispašta zbog toga. Često probleme iz svog života ( poslovne, finansijske, zdravstvene, porodične…) prenosite na partnera, što nije dobro. Moguće je udaljavanje od partnera, ozbiljna svađa, pa čak i raskid. Slobodne Škorpije treba više da se druže i provode, a ljubav će se pojaviti onda kada budete najviše uživali u životu.

zdravlje: Nervoza i stres mogu da dovedu do problema sa krvnim pritiskom. Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Važan mesec za sve Strelčeve koji žele da započnu svoj posao – aspekti su povoljni, ali Vam, uprkos tome, savetujem oprez. Strelčevi koji rade za druge ( državna ili privatna firma) neće imati napredak tokom ovog meseca. Nezaposleni Strelčevi mogu da očekuju pomoć od osobe rođene u znaku Lava. Poboljšanje finansijske situacije već od početka meseca, najviše zbog pozitivnih aspekata koje prave Sunce i Vaš vladar Jupiter.

ljubav: upiter u dobrom aspektu sa Suncem i Venera u Lavu unose novine u Vaš ljubavni život već početkom meseca. Moguće su brojne avanture, posebno na putovanjima i u noćnim izlascima. Moguća je ozbiljna veza sa osobom rođenom u znaku Device. Strelčevi koji su u braku ili vezi imaju šansu da poprave i unaprede odnos sa voljenom osobom, ali pod uslovom da se otvore prema partneru i posvete malo vremena samo njemu/njoj.

zdravlje: Savetujem Vam da ne preterujete sa unosom alkohola i gaziranih pića. Povedite računa o zdravlju.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Mars u znaku Vodolije je dobro aspektovan u kući novca i talenta, pa će ovom znaku dati vetar u leđa, kada je posao u pitanju. Iako će Merkur od početka meseca krenuti retrogradno, Jarčevima ( barem do kraja ovog meseca) neće praviti veće poslovne probleme. Najviše što možete da očekujete je manji zastoj realizacije nekog projekta. Savetujem Vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u znaku Škorpije ili Bika.

ljubav: Pod uticajem Marsa u Vodoliji, možete da očekujete početak odnosa sa osobom koja će Vam pružiti materijalnu podršku. Reč je o osobi koja će Vam pomoći da ostvarite sve svoje želje i ambicije i da napredujete. Moguća je ljubavna afera sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Jarca. Jarčevi koji su u braku ili vezi kao da su zapali u neku vrstu monotonije, koja ih izjeda. Moguć je prekid veze, a brak bi mogao da zapadne u ozbiljnu krizu. Ipak, ako otvoreno popričate o svemu i uložite napor u Vaš odnos, sigurno je da ćete uspeti da opstanete.

zdravlje: Nervoza i stres Vas ubijaju. Vreme je za nešto duži odmor.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Merkur je u znaku Lava i daje Vodolijama dobru organizovanost i maksimalnu posvećenost poslu. Iako biste voleli da radite samostalno, vrlo je moguće da ćete morati da prihvatite sugestije jednog Lava ili Ovna, ali to ne treba da shvatate traumatično, jer Vam može pomoći da napredujete u karijeri. Što se tiče finansijske situacije, možete da očekujete poboljšanje sredinom meseca.

ljubav: Ulazak Venere u znak Device donosi povoljne aspekte za ljubav, jer Vam daje pozitivan stav i istrajnost. Odlični aspekti za pronalazak partnera u inostranstvu ili putem društvenih mreža. Međutim, moguće je i to da će osoba koja Vam privuče pažnju, biti u vezi ili braku. Moguć je šok. Što se tiče zauzetih Vodolija, možete da očekujete veoma strastven mesec ako ste u vezi ili braku sa Blizancem ili Škorpijom. Vodolije koje su sa Vagom mogu da očekuju značajno unapređenje odnosa.

zdravlje: Problemi sa pritiskom. Povedite računa o ishrani.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Često ste nezadovoljni, jer mislite da možete još više i bolje, ali kao da nemate podršku kolega i nadređenih. Zbog toga često upadate u depresivna stanja i gubite volju da radite. Kako Vam se stanje ne bi dodatno pogoršalo svetujem da izbegnete saradnju sa vazdušnim znacima Zodijaka, prevashodno zbog toga što su male šanse da ćete “pronaći zajednički jezik”.

ljubav: Emotivna osetljivost će obeležiti ovaj mesec. Moguć je osećaj napuštenosti i razočarenje u pripadnike suprotnog pola. Vrlo ste osetljivi, pa Vam sloboda uopšte ne prija. S druge strane, ne želite da trošite vreme uzalud na osobe sa kojima ne možete da stupite u ozbiljnu vezu. Možete da očekujete dobar odnos sa zemljanim i vodenim znakovima, posebno sa Rakom ili Jarcem. Moguće je da osoba rođena u znaku Blizanaca ili Vodolije želi da obnovi vezu sa Vama.

zdravlje: Potreban Vam je odmor i to što pre.