Svima je poznat ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar. Oni su i sinoć bili jedna od tema o kojima se pričalo dok su zadrugari u Beloj kući putem snimaka gledali šta su radili i govorili prethodnih nekoliko dana.

Naime, Slobina devojka Luna i njegova još uvek zakonita supruga Kija imaju više nego korektan odnos koji se nikako nije dopao Luninoj porodici, što joj je Anabela i prenela.

“Prijateljstvo, nikako. Samo kurtoazija, fino, kulturno, vaspitano, ali to je prešlo takve granice. Nemoj da se osećaš da si dužna ništa… Kakvo crno prijateljstvo, zar ti veruješ u to? Ovo je totalno neiskreno, sve je prebacila u svoju korist”, rekla je između ostalog Anabela u snimku.

Njih troje su imali priliku da prokomentarišu šta misle o svemu ovome, a prva je pričala Luna.

“Moja mama je u pravu, to je ono što svi komentarišu. Naše druženje je bolesno, da je neiskreno. Meni se smeju, a ne njoj. Ja sam najgora u celoj priči. Ja ispadam smešna. Ja ispadam dosta puta u životu naivna. Ja sam prema njoj samo iskreno, nisam se šlihtala. Mi nikada nismo to druženje karakterisale kao druženje, jednostavno imale smo korektan odnos. Nađemo se tako pa pričamo, ne možemo da bežimo jedna od druge po kući”, ali je dodala da će poslušati mamin savet i truditi se da to ne izgleda kao do sada, a onda je dodao Sloba:

“To sam ja i jednoj i drugoj rekao. Ja znam da to nije veštački, ali je delovalo veštački. Stvarno su najiskrenije i najnormalnije pričale. Daleko od toga da treba da se zaobilaze, ali jednog momenta je izgledalo kao da su baš dobre drugarice”, dodao je Sloba.

Kija je bila previše zbunjena, nije želela da komentariše o ovoj temi, ali je izustila samo da misli da nema ništa loše u tome i ostala nedorečena.

Pogedajte kako je to izgledalo:

Luna i Veljko u kompromitujućoj pozi, u donjem vešu i ljubavnom zanosu (foto)


scandal!Ivan Vučićević