Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem “Zadruga”, predstavnik nove generacije rijaliti formata kako na ovim prostorima, tako i u svetu, a od izvora bliskog produkciji uspeli smo da saznamo gde će živeti ovogodišnji takmičari, ali i koji će biti njihov prvi zadatak u novom rijalitiju.

“Za potrebe najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija Zadruga izgrađen je čitav grad u kojem se nalazi veliki broj objekata za različite namene, ali i nestvarni vodopadi, jezera, bazeni i planine. Takmičari će, nema sumnje, uživati u svim blagodetima Zadruge, a tokom višemesečnog trajanja rijalitija živeće u Beloj kući”, otkrio je izvor i dodao da će jedan od prvih zadataka učesnika biti odabir predsednika Zadruge, a ova odluka mora biti pažljivo donesena, budući da titula predsednika sa sobom nosi niz pogodnosti, ali i odgovornosti.

Budući da je predsednik Zadruge jedan od najbitnijih faktora u ovom rijalitiju, pokušali smo od izvora bliskog produkciji da saznamo koja će biti njegova uloga.

“Za razliku od ostalih takmičara, predsednik ima značajniji komfor u odnosu na ostale zadrugare, a samim tim i posebnu platu i ovlašćenja. Osoba koju budu izglasali takmičari biće odgovorna za sprovođenje svih zakona Zadruge sa kojima će učesnici biti upoznati tokom boravka u karantinu. Naravno, zakonodavni sistem podložan je promeni – zadrugari će biti u prilici da predlažu nove zakone, međutim, njihovo stupanje na snagu zavisiće od odluke nikog drugog no Velikog šefa”, otkrva izvor.

Bela kuća u kojoj će živeti 32 takmičara će, nema sumnje, privući veliku pažnju TV gledalaca, a kako nam je izvor otkrio, reč je o impozatnom i velelepnom zdanju posebnom po mnogo čemu.

Podsetimo, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ovaj gigantski projekat najavio je kao najveći ikada u istoriji srpskih, ali i evropskih televizija! Inspiraciju za rijaliti format nove generacije dobio je u sunovratu rijaliti programa na drugim televizijama, kao i u banalizaciji rijaliti kategorije koja je, za razliku od našeg regiona, ponovo u usponu u celom svetu!

Na novom projektu televizije Pink angažovano je blizu 1500 ljudi, kao i tim eksperata iz Holivuda koji će zajedno sa Željkom Mitrovićem napraviti rijaliti kakav svet još nije video. Do sada je u Srbiju stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snadbeven novoizgrađeni grad.

Trideset dve VIP ličnosti pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema zahvaljujući kojem će kamere velikom brzinom savladavati velike prostorne prepreke, a sve u službi gledalaca, koji će 24 časa dnevno biti upućeni u sve što se dešava u “Zadruzi”. Takođe, obezbeđena su i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije iz kojih će se snimati i pratiti tri od ukupno 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.


Scandalpromo