Blogerka Zorana Jovanović Zorannah raskinula je vezu s fudbalerom Danijelom Milićevićem nakon dve godine.

Razlog  je bio drugi momak kojeg je upoznala preko Filipa Živojinovića– javnosti nepoznat sportista srpskog porekla, koji je rođen i živi u Los Anđelesu.

Modna blogerka je ovog momka upoznala februaru ove godine, a zaljubila se na prvi pogled. Razmenili su brojeve telefona i njihova komunikacija je iz dana u dan postajala sve učestalija,t e je odlučila da ostavi momka i uplovi u novu vezu.

Sundayz 🦋

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана

Zorana je pre četiri meseca došla u Ameriku na nekoliko dana da bi uradila set fotografija za jednu kampanju, pa je iskoristila priliku da se sretne s Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, jer su njih dvoje tada boravili u Los Anđelesu. Sasvim slučajno tada je upoznala Filipovog druga, kojeg su sreli u jednom restoranu, i već na samom početku primećivalo se da među njima postoji hemija. S vremenom, posle skoro dva meseca dopisivanja, oni su se ponovo sreli i tada su se smuvali. Zorana je po povratku u Srbiju shvatila da nema razloga da nastavlja svoj odnos s Danijelom, pozvala ga i sve mu objasnila. Rekla mu je da se zaljubila u drugog dečka i da želi da raskine s njim. Više puta dosad je odlazila u Ameriku i provodila po nekoliko dana kod novog izabranika, čije ima zasad dobro skriva od javnosti – otkrio je neimenovani i dobro obavešteni izvor.

On dodaje i veza sa Filipom je već neko vreme bila u krizi.

Bilo je pitanje dana kada će Zorannah i Danijel raskinuti. Oni se poslednjih godinu dana nisu viđali tako često i zato je rastanak protekao bez ikakvih posledica. Oboje su se složili s tim da je ljubav između njih nestala i da je najbolje da svako krene svojim putem – zaključio je izvor blizak blogerki.

Blogerka Zorannah zaboravila da PRIČA, pa se jako IZBLAMIRALA!


ScandalIvan Vučićević