Nakon burne noći u “Zadruzi”, desila se tuča između Slobe Radanovića i Lune Đogani, pa su se potom potukli i Marko Miljković, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, a nakon toga, šamar je dobio i Bora Santana.

Nakon što je prosuo piće Mariji Ani Smiljanić, on ju je navodno udario po ruci, zbog čega mu je ona lupila šamar.

“Je*em li ti očev grob, je*aću ti majku, ako se ne bude reagovalo za ovaj šamar, je*aću te celu noć, sutra ćete da vidite zbog ovoga svi! Razbiću te ciganko”, bio je besan Bora, dok je stajao na kapiji.

Produkcija se potom oglasila na razglasu i rekla im da sutra kada se probude reše sve.

“Ono što sada želim da vam kažem iz režije je da ovo ne liči ni na šta. Svi grešite. Idite svi na spavanje, sutra ćemo rešiti sve”, rekao je Veliki šef.

“Iskompleksirani pevač u pokušaju. Iz čista mira me udara i prosipa mi čašu. Ko si ti bre? Narode, upoznajte ovu osobu, izašao je posle devet meseci”, vikala je Marija Ana.

Nakon teških reči, Santana je krenuo da vređa i njenog dečka Filipa Đukića, te je pošao u kuću kako bi se, navodno, potukao i sa njim.

“Gde si Filipe, sad ću da ti je*em mamu! Razvaliću te od batina”, besneo je pevač, ali se Đukić nije pojavljivao.

Bora nije želeo da ode na spavanje iako su ga svi molili. Sedeo je sam u dvorištu i zahtevao od produkcije da reaguju za fizički kontakt. Pošto se ništa nije dešavalo, on je počeo da baca stvari po kući.

Celu svađu pogledajte u videu ispod.

SCANDAL! u novom broju donosi! Bori Santani prete zbog Mace!


scandal!Ivan Vučićević