Novo pismo Velikog šefa stiglo je na adresu Zadruge. Ovonedeljni vođa Jovana Tomić Matora dobila je zadatak da raspodeli ko će da očisti koji deo imanja.

Pored raspodele zadataka, Matora je morala da organizuje i dežuranje u kuhinji kako nikad ne bi bilo prljavih sudova.

“Kao što znate već, prošle nedelje je bilo reči o tome da samo pojedinci rade a drugi imaju osećaj da žive sa slugama koji će sve umesto njih uraditi. Vođa mora da napravi tačnu raspodelu oboveza. Farma je u haosu, pab takođe kao i dvorište. Pab se mora vratiti u prvobitno stanje, to nije vežbaonica ni spavaonica. Matora će napraviti smene za pranje sudova, tačno se mora znati kada je čija smena za pranje sudova. Taj neko će biti zadužen da za vreme svoje smene dežura u kuhinji i ne dozvoli da se nakupi prljavih sudova”, pisalo je u pismu.

 

“Napraviću te smene lepo. Biće po dvoje u smeni, mislim da je to sasvim dovoljno. Ja ću uvek da priteknem u pomoć kada vidim da je problem. Htela bih da se Teodora, Gordana i Milan malo odmore od pranja sudova tako da njih ne bih stavljala u smene. Đekson, Filip i Bora će da srede pab”, počela je Matora sa organizovanjem obaveza za narednu nedelju.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.


scandal!Ivan Vučićević, promo