Prethodne noći u Zadruzi se odigrala prava drama, u kojoj su glavni akteri bili članovi ljubavnog trougla. Naime, Kristina Kockar i Sloba Radanović su proslavili godišnjicu braka pre dva dana daleko od Bele kuće. Ovo je veoma zasmetalo njegovoj devojci, sa kojom je i prevario Kiju, Luni Đogani.

Zbog toga je Luna prethodne noći doživela nervni slom. Ona je lomila sve što je našla u pabu luksuznog imanja, a Sloba nikako nije mogao da je obuzda. Ovu situaciju zadrugari su komentarisali jutros, uz jutarnju kafu.

“Rekla sam joj da bude raspoložena. “Bilo pa prošlo, daleko mu lepa kuća”, tako sam joj govorila, ona kaže: “U pravu si sve”, prepričavala je događaje koji su prethodili sukobu Miljana Kulić.

Trudnica je navela da je uporno pokušavala da smiri Lunu tokom žurke, ali da njeni napori nisu urodili plodom.

“Ispričala mi da joj se Sloba kleo u majku da neće da ići na godišnjicu. Kaže: “Posle mi dođe i kaže – Ja neću da pričam sa tobom”, potvrdio je Miljanine reči Bane Čolak.

Čolak je otvoreno stao na stranu modne blogerke i priznao da mu je bilo veoma žao kada je video u tako lošem psihičkom stanju. U ovu diskusiju ubacila se Maca Diskrecija, koja nije imala reči hvale za Radanovića.

“Hoće čovek da se igra rijalitija. Kada je video da je tanak sa glasovima odmah je promenio ploču”, rekla je Maca.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Nije joj bilo svejedno: Luna istrčala napolje kada je pogledala EKSKLUZIVNI zajednički intervju Slobe i Kije za SCANDAL! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen