Najbolja zabava gledaoce TV Pink po dobrom, starom običaju, očekuje ovog utorka u 23:00 časova uživo u emisiji “Ami G Show”!

Samo nekoliko dana uoči koncerta u “Štark Areni”, Ognjen će ugostiti Daru Bubamaru, koja će otkriti kako teku pripreme za ovaj spektakl, zakazan za 21. april. Osim toga, Dara će po prvi put u jednoj televizijskoj emisiji gostovati sa sinom Konstantinom.

Bila sam mnogo puta gost u Ognjenovoj emisiji, i evo sada dolazim kod njega pred koncert. Pričaćemo o tome kako će izgledati scena jer će to zaista biti spektakl, nešto potpuno drugačije od svih koncerata koji su do sada bili. A što se tiče Koste, on ne voli da se eksponira, nije takvo dete, i to mi je u jednu ruku drago. On je mnogo slatko, pametno, kulturno i lepo vaspitano dete. S obzirom na to da vlada velika euforija u mojoj porodici zbog koncerta, i tata i brat su veoma uzbuđeni kao i ja, pitala sam Kostu da li bi hteo da dođe u “Ami G Show” i podrži svoju mamu, na šta je on odmah rekao: ‘Hoću mamice’, što mi posebno znači jer se gotovo nikad nije pojavljivao na televiziji. Kosta će biti uz mene i na koncertu i njegova podrška mi mnogo znači”, rekla je Dara u susret gostovanju u emisiji “Ami G Show” povodom predstojećeg spektakla.

Rada Manojlović i Stefan Dimitrijević Leon predstaviće duetsku pesmu “Lavlje krzno”, koja preti da postane veliki hit.

Njena nova pesma nosi naziv “Malo”, a šta je za nju malo, a šta mnogo, uživo će u studiju otkriti Nikolija Jovanović.

Najgledaniji rijaliti “Zadruga” se bliži kraju, a Zadrugari su sve luđi i luđi. Ovog utorka Ognjen će ugostiti Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru, čija je veza podigla mnogo prašine.

Najluđe igre i pitanja očekuju vas i ovog puta, zato ne propustite novo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 17. aprila od 23:00 časova samo na TV Pink!

POSLE SELFIJA STIGAO I SNIMAK, Karleuša i Dara se ludo provode zajedno! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević