Popularna folk pevačica Dara Bubamara veoma je nestrpljiva budući da je ostalo još samo nekoliko dana do velikog beogradskog koncerta koji je zakazan za 21. april u “Štark” areni.

Atraktivna plavuša je mesecima unazad vežbala koreografije, snimala multimedije i radila na kampanji, a nekoliko dana pred sam koncert rešila je da obraduje publiku i iznenadi ih velikodušnom ponudom.

Naime, do sada su u prodaji bile samo karte za fan pit, vip deo i tribine, ali su Bubamara i njen tim zbog odlične prodaje karata rešili da u prodaju puste i karte za sektor 400 po neverovatnoj ceni od samo 400 dinara.

“Presrećna sam i ne mogu da dočekam subotu da publika konačno vidi kakav spektakl smo im pripremili. Karte za aktuelne sektore su gotovo rasprodate, ali sam isto tako dobila i mnogo poruka ljudi koji žele da dođu na moj koncert, ali nisu u finansijskoj mogućnosti jer im je cena karata previsoka. Dobro je poznato da ja nikada nisam jurila za novcem, zato sam u ovaj koncert i uložila toliko sredstava, pored ogromnog truda i rada, pa smo rešili da omogućimo svima da mogu da prisustvuju koncertu. Imala sam sastanak sa svojim timom i uspela sam da ih ubedim da karte za sektor 400 koštaju simboličnih 400 dinara i mislim da je to nešto što svi u našoj zemlji mogu da priušte. Meni je izuzetno bitno da ispoštujem svoju publiku, ja postojim zbog njih i oni su mi svih ovih godina ogroman vetar u leđa”, rekla je ushićena Bubamara.

POSLE SELFIJA STIGAO I SNIMAK, Karleuša i Dara se ludo provode zajedno! (VIDEO)


scandal!promo