Dara Bubamara gostovala je u emisiji “Amidži šou” kod Ognjena Amidžića, gde je prvo pričala o svom koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazan za 21. april, ali je odbijala da priča o cifri koju je izdvojila za njega sve dok voditelj nije pitao “da li si izdvojila bar 200 evra”.

“Izdvojila sam 100.000 evra, ali pare nisu bitne. Bitno je šta će da bude na koncertu. Kao na dodeli MTV nagrada. Evo, ja obećavam spektakl. Ja ne mogu da dočekam 21. da pokidam”, izjavila je ona.

Posle toga Ognjen ju je pitao i za njen medijski rat sa Sekom Aleksić, koja će koncert na istom mestu održati samo nedelju dana pre nje, pa ga je interesovalo da li su se tako dogovorile da urade.

“Ne, nismo se dogovorile, a nebitno je u kakvim smo odnosima. Ne možeš da kažeš “želim joj sreću”, a zakaže koncert sedam dana pre. Ne sedam dana posle, nego sedam dana pre. Tu nema prijateljstva, ali to je totalno nebitno”, htela je Dara da ostane uzdržana, ali je na kraju iznela svoje mišljenje:

“Meni je bilo jako krivo kad se sve to desilo, sad me apsolutno ne zanima. Sada samo želim da oduvam sve. Ja svom neprijatelju ne bih uradila ono što je ona meni uradila, ali ima Boga”, zaključila je Bubamara.

Dara u POSLEDNJEM TRENUTKU izbegla susret sa Sekom, a ovako je Aleksićeva odgovorila na BRUTALNE PROZIVKE!


scandal!Ivan Vučićević