Nakon raskida sa Vojketom, koji je bio veliko iznenađenje za sve, Sara Reljić je razgovarala sa Mikijem u sobi za rehabilitaciju, a Đurićić je bio na njenoj strani.

Sara je zamerila pojedinim zadrugarima, između ostalog Goci, što je nije pitala ni kako je, niti ju je posavetovala kao starija osoba, već ju je slučajno čula da priča: “Eto, a njena mama rekla pre nego što sam ušla, samo da je Vojke tamo i ona će biti dobro”.

“Bila sam u fazonu je l’ moguće ovo! Ja nikad nisam komentarisala njenu ćerku i njenog zeta kad raskinu. Ona nije rijaliti persona… Ja kad ne mogu da pomognem, ja se sklonim, života mi”, komentarisala je Sara.

“Ja ne znam uopšte kako da se ponašam ovde”, rekla je Sara i dodala kako nikada neće reći ni jednu ružnu reč o Vojketu, a Miki joj je objašnjavao kako realno stoje stvari u rijalitiju.

“Vojke i ja smo se odmah na početku smuvali, tad se još uvek nisam osećala usamljeno ili šta god. Svideo mi se dečko. Da nije tako, smuvala bih se sa Filipom koji me nije mesec dana puštao na miru. Ma, nebitno… Nego mi je zeznuto ovde, ne znam ni kako da se ponašam ni kako da se osećam, ni ništa ne znam…”, rekla je Sara, a zatim je Mikiju gledala u šolju i priznala kako joj je to nedostajalo.

Majka Sare Reljić otkriva za novi SCANDAL! Saška će mi oterati dete u bolnicu!


scandal!Ivan Vučićević