Sexy Sandra i Tea Tairović imaju neraščišćenih računa. Prvo je Tea pljuvala Sandru a onda joj je ona napisala otvoreno pismo koje prenosimo u celosti!

“Tea Tairović: E ovako, upravo sam čula da me ja mlada gospođica gadno isprozivala…

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne mogu svi da me vole… Moram napomenuti da sam sa svim svojim koleginicama u dobrom odnosima i da nisam nimalo zavidna ni ljubomorna i uvek pohvalim kada je fakat neko zgodan i lep.

Ova dotična Tea Tairović je izgovorila toliko gluposti da svako ko je gledao je video bolesnu dozu ljubomore. Eh, sada bi se osvrnula i na to sto su spomenuli da sam rekla u jednoj emisiji da sam imala jakog čoveka bila bih druga Ceca. Vidim da je to svima zasmetalo ali bih rekla da me nisu dobro shvatili. Ceca je jedna i svaka joj čast. Ja sam to rekla figurativno. Ja sam neko ko ima svoj fazon već 9 godina. Prisutna sam na estradi i razlikujem se od drugih zato i trajem. Ne želim da budem Ceca, samo mi je ona poslužila kao velicina nekog imena gde sam apsolutno sigurna da bih bila da sam imala jakog čoveka pored sebe.

E da, da pređemo na ovu debeloguzu, punu celulita. Teice, juče si se ispilila, treba imati poštovanja prema starijim koleginicama. Tvoj izgled ne bih puno komentarisala. Ali ipak moram malo i na to da obratim pažnju. Imaš zube kao dabar. Mlađa si od mene a izgledaš jako propalo. Podočnjake imaš do pupka, guzica puna celulita ko šifonjer. Devojko, pogledaj se u ogledalo.

Ali ajde sve je to manje bitno. Što se tiče pevanja ne znaš ton da ubodeš. Da li treba da te podsećam kada sam dolazila u kafunu “Perper” gde si pevala za 20 evra kako si me gledala, poštovala, dala mikrofon da otpevam neke pesme pošto su gosti to tražili jer nisu mogli da slušaju tvoje nakaradno pevanje. Pohvaliću te jer ja nisam kao ti: sada mnogo bolje zvučiš, jer devojko, ja nisam sujetna nikada bila.

Za moje ime nemoj da se hvataš jer za tebe sam institucija. Devet godina sam na estradi. Kada ti budeš bila devet godina prisutna u medijima, radila… onda možeš reci nesto.

Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da još neke stvari kažem. Ne moraš da me voliš, ne mora da ti se sviđa način mog pevanja, Bože moj, ali si pokazala koliko si ljubomorna. Ispilila si se juče, snimila tri, četri pesme i poletela. Spusti se na zemlju, nikada nećeš biti druga Milica Pavlović. To što si rekla da sam za psihijatriju mogla bih i da te tužim, ali odbiću ti to na glupost jer si mlada. Ovo ne volim da radim, da pišem po FB ovakve stvari, ali prosto treba svako da zna gde mu je mesto.

Devojko, jako si ružna, bez šminke bi uplašila svakog, a o balvanima i tvojoj građi da ne pričam. Veliki pozdrav.”


scandal!Facebook, Instagram