Aca Lukas nastupio je pre nekoliko dana u Londonu, u prestižnoj dvorani “Grand”  na čijoj su sceni nastupala brojna svetska imena. Na svom prvom koncertu u glavnom gradu Velike Britanije , Lukas je u svom jedinstevnom stilu napravio je pravu muzičku žurku na kojoj je publika, uz njega, u glas pevala sve njegove pesme.

 

Uz podršku svog “ Folk House Benda”, Lukas je otvorio koncert  pesmom “Voliš li me” i od samog početka digao brojnu publiku na noge. Usledili su brojni hitovi – “Pesma od bola”, “Kuda idu ljudi kao ja” , “Kafana na Balkanu” i mnoge druge. Kao što je publika i navikla od Lukasa, koji uspešno izvodi i druge zanrove muzike, čuli su se i brojni pop i rok hitovi, izmedju ostalih “Što sad ljubav ima s tim” i “ Kada padne noć”.  Nakon više od dva sata u kojima je publika uživala u fantastičnom koncertu usledio je bis.

 

Organizator koncerta je Sanja Jusic, producent, koja vec duzi niz godina organizuje brojna gostovanja najuspesnijih izvodjaca iz naseg regiona.

Publika u Londonu je bila odusevljena koncertom Ace Lukasa, koji je atmosferu svojih cuvenih “zzurki na Balkanu” na trenutak “preselio” u glavni grad Velike Britanije.


VOJISLAV BRAJOVIĆĐORĐE MILOVANOVIĆ