Jelena Kostov priznaje da se plašila kakav će odnos imati sa mužem nakon rođenja deteta jer joj je okolina pričala da se tada sve promeni među supružnicima.

Jelena je pre dve godine rodila sina Miliju. Svi primećuju njenu vitku figuru, koju je ona vratila veoma brzo nakon porođaja.

“Volim takve komentare, mi žene smo sve iste. Kada čujem tako nešto, kasnije imam veliku volju da budem još lepša i zgodnija. Pogotovo sada kada sam mama, od mene se očekuje mnogo više”, rekla je pevačica i dodaje koliko se sve promenilo između nje i supruga žandarma Miljana Vukovića,

“Plašilo me je sve, jer mi je okolina pričala kada dođe dete, sve se promeni među supružnicima. Nije tačno da dete udalji bračni par. Naša ljubav je veća i snažnija nakon što se rodio Milija. Ljudi iz naše okoline mogu to da potvrde”, kaže Jelena a piše “Blic”.

Na estradi je velika konkurencija, a koji je najbolji put do uspeha, Jelena otkriva:

“Ima mesta na estradi za one koji ulažu u svoju karijeru i ako imaju hit. Velika je konkurencija. Ima dosta kvalitetnih pevača koji nemaju mesto koje zaslužuju. Najbolji put uspeha je onako kako ja radim, graditi karijeru polako i postepeno.”

U današnje vreme pevačima je veoma teško da snime album. Jelena se nakon devet godina postojanja na estradi, odlučila na taj korak. Tri godine je od svakog nastupa odvajala novac za album.

“Novi album zahteva puno truda, posvećenosti, ali i puno novca. Album koji ja spremam je mnogo dobar i kvalitetan. Nakon devet godina na estradi sam se odlučila da spremim prvi album. Poslednje tri godine pričam o tom albumu, i ja sam bukvalno posle svakog nastupa odvajala novac za njega. Odrekla sam se mnogo toga, ali vodim se time da ako želiš da postigneš neki uspeh, moraš puno da uložiš u sve”, iskrena je Jelena.

Pogledajte “Pameti zbogom”, novi spot Jelene Kostov


scandal!Ivan Vučićević