Iako je ukućanka demantovala sve navode da još uvek voli svog zakonitog muža, Slobu Radanovića, Kristina Kija Kockar nije ostala imuna na jednu pesmu koja se sinoć pevala na žurci u Zadruzi.

Njihova je zajednička bila numera Džeja Ramadanovskog “Sunce ljubavi”, a sada je izgleda to postala Lunina i Slobina.

Kao što je nekada radio sa još uvek zakonitom suprugom Kijom, pevač iz Zrenjanina se isto ponašao uz Lunu i to dok je na žurci bila i Kockareva. Čim su obe Slobine žene čule Džejeve reči s razglasa – odmah je bilo suza. Na društvenim mrežama su ljudi komentarisali da je to pravi “šamar” za Kiju od strane Radanovića.

Naime, u toku večeri, dok je muzika davala jasne tone emocija i pozitivne atmosfere, Željko Šašić je na sasvim jedinstven način otpevao pesmu Džeja “Sunce ljubavi”. Kada je Luna čula ovu pesmu briznula je u plač, a Sloba je sve vreme bio uz nju i brisao njene suze.

Kada je Kija videla tu scenu, jedva se suzdržala, pa je svoju tugu pokušala da prikrije tako što je njen pogled bio fokusiran za rulet stolom. Takmičarka je u tom trenutku navodno svoju pažnju pridavala ruletu, a krajičkom oka je i dalje posmatrala prizor koji je za nju bio težak.

Nakon što se pesma završila, ukućani su nastavili sa igrom i plesom.

Kako je ovo izgledalo i da li je Kija zaista uspela da sakrije svoje emocije pogledajte u videu ispod.

PRIZNALI DA IM SE LJUBAV GASI! Luna i Sloba više ne mogu da opstanu?!


scandal!Ivan Vučićević, printscreen