Dok je Luna Đogani u rijalitiju Zadruga odgovarala na pitanje koje je dobila od strane gledalaca, Kristina Kockar nije mogla da je sluša zbog čega je izašla sa sastanka i otišla u dvorište. Kiji je posle nekoliko minuta pružena lekarska pomoć, a da Kija meri pritisak zadrugare je obavestila voditeljka Katarina Nikolić.

Pitanje za Lunu je glasilo: “Ti kažeš da te je Sloba javno ponizio, a ne misliš na drugu stranu, ne misliš kako je Kiji. Ti samo misliš na sebe i tražiš svađe sa Slobom bez razloga”, nakon što je voditeljka pročitala pitanje Luna je ustala i rekla svoj odgovor.

“Ako je priznao pre osam meseci, onda treba da se drži te strane da ne povredi i tu drugu stranu, ali opet, ne zameram mu ništa. Rešili smo. Ja njega razumem. Ja ne mislim da je on loš, koliko god ljudi pričali. Ja sam ga pitala i kako može da povredi osobu koju voli, jer ja njega nikada ne bih povredila. On je čovek koji jednostavno kada uradi nešto njega krivica toliko pojede”, pričala je Luna.

“Ja ne mogu da slušam ovo! Da li je moguće da si ti nju u ovo ubedio? Svaka čast!”, rekla je Kija Slobi, nakon čega je izašla u dvorište.

“Bravo gospođice! Ona je vas ubedila u sve ono što vi mislite o njoj”, bio je Slobin komentar.

Nešto kasnije došlo je i do najveće svađe do sada između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar, kada je došlo do gađanja flašom, lupanja vratima i oštrih reči, a obezbeđenje je munjevito reagovalo.

Pogledajte sve:

Luna brutalno isprozivala Kiju i Slobu, rat između LJUBAVNICE I ŽENA KLJUČA


scandal!Ivan Vučićević