Kija Kockar i Luna Đogani imale su žestok okršaj kada je stjuardesu Anabelina ćerka nazvala svim mogućim pogrdnim imenima i pokušala da je istera iz sobe u kojoj spava sa Slobom.

Kija je ovu situaciju komentarisala tokom pitanja gledalaca, a u jednom momentu direktno se obratila Luni.

“S obzirom na to da tada jesi bila u pijanom stanju, nije ti to trebalo da se tako ponašaš. Što se mene tiče, mogli ste slobodno da izađete napolje i nastavite da se svađate i bijete. Samo, meni ne možeš da kažeš da izađem, a naravno pogotovu ne na taj način. On je moj muž i ja spavam tu”, rekla je Kija.

Luna je potom istakla da je ružno što Kija napada njenu majku tokom obraćanja javnosti, a onda je Kockareva rekla sledeće:

“Jako je ružno da tvoja majka mene napadne pre nego što sam ušla, samo zato što sam njegova žena. Ali neću o tome, jer je to iz spoljnog sveta. Ja sam tebi jednom rekla da si dro**tina, a imam pravo da ti to kažem jer i jesi. Seksualno opštiš sa mojim mužem. Ja to ne radim sa tvojim, jer ga ni nemaš”, dodala je Kija.

Za to vreme, Luna se branila, ali je na kraju priznala da je pogrešila što ju je nazvala pogrdnim imenima.

U jednom momentu, Miljana je Kiju pitala kako može da govori da ne voli Slobu:

“Emocije nisu nestale, ali u meni su razne emocije. Od prezira, gneva, besa, tuge, razočarenja, ljubavi. Volela sam ga nenormalno. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Ja ću za njega uvek biti tu, ali ne zbog njega, nego zbog sebe. Zato što sam ja čovek”, rekla je Kija.

I Sloba je prokomentarisao sukob sa Lunom:

“Ona o meni kreira mišljenje na osnovu tuđih mišljenja. Ja uopšte nisam konfliktna osoba, ovde se ispostavilo da smo imali dosta svađa koje su bile preterane i često bez većih razloga. Krivo mi je zbog toga. Ako se zbog nečega kajem, eto, kajem se zbog tih reči. Ovo je sa moje strane bila iskrena ljubav, ali u to se posumnjalo”, rekao je on.

KIJA OTKRILA ZAŠTO JE SLOBI POMOGLA: Vidala sam mu rane da ne bi dobio INFEKCIJU OD SINTETIKE! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević