Na Dan zaljubljenih, Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, pred oko 10.000 ljudi. Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, u rekordnom roku, zbog čega ovaj koncert nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Srpskoj Atini.
Da će ovo biti veče za pamćenje, svima je postalo jasno već na ulazima u halu. Reka dobro raspoloženih ljudi čekala je da uđe na koncert, nestrpljiva da uživo čuje neke od njegovih najvećih hitova “Prejako”, “Lažov notorni”, “Sve bi ja i ti”, “Nađi novu ljubav”…
Nakon što ga je publika aplauzom i ovacijama pozvala na scenu, Matić je koncert otvorio pesmom “Ne bih ništa menjao” i rekao:
 Dobro veče Novi Sade. Kada bih nešto menjao u životu, to sigurno ne biste bili vi. Drago mi je što smo večeras zajedno. Došao je i ovaj dan da sviramo veliki koncert u Novom Sadu. Hvala vama, mojoj publici, sve što sam postigao, dugujem samo vama. I srećan vam Dan zaljubljenih. – rekao je Saša.
Dobar provod potrajao je do duboko u noć, specijalni gosti bili su Pedja Medenica i Edita Aradinović, a sigurno je da će Novi Sad još dugo pamtiti ovaj spektal u organizaciji Berar i Kamarad Produkcije.
Turneja Saše Matića nastavlja se 1. marta u Kraljevu, a svi sa nestrpljenjem iščekuju 8. ali i  9. mart kada će nastupiti u Štark Areni u Beogradu. Koncert za Dan žena je rasprodat  mesec dana ranije, a veliko interesovanje vlada i za vizuelno-muzički spektakl zakazan za 9. mart.