Luna Đogani već nekoliko dana je u teškom psihičkom stanju zbog toga što je njen bivši-sadašnji dečko Sloba Radanović proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Kijom Kockar u hotelu van “Zadruge”. Lunu je to jako povredilo, i kako kaže nije spremna da mu oprosti.

Juče kada su se Kija i Sloba vratili u kuću iz hotela nastao je pravi haos. Đoganijeva je sinoć u nervnom rastrojstvu razlupala ceo pab, a onda je urlala na Slobu:

“Skloni se od mene! Pusti me, mrzim te, luda sam zbog tebe! Ti si sve uništio, neću da te vidim više! Ološu jedan, uništio si mi život! Mene si izabrao da budeš slavan! Preko mene, go*no jedno!”

Nakon svega izrečenog, Radanović joj je rekao da mu se više ne obraća, što je nju dodatno uznemirilo i povredilo.

Ona je danas utučena, a u razgovoru sa Milanom Miloševićem rekla je kako ne može da mu oprosti i pomiri se s njim.

“On kaže da su njega zabolele neke moje reči. Kaže ‘šta sve ona meni može da izgovori’, pa naravno da mogu da izgovorim i to ne bez razloga, još on meni govori sinoć kako sam ja njemu pravila scene. Ne mogu reči da zabole više od dela, ponizio me, popi*ao se po meni, i to ko zna koji put. Još gore je što njemu ništa nije jasno, on i kad se izvinjava ne zna zašto se izvinjava”, rekla je Luna i nastavila:

“I ja se čudim što mene može da ponizi, kad je nju povredio što ne bi mene.”

“Ako je to sudbina, bićete zajedno”, pokušavao je da je smiri Milan.

“Nećemo, ja kad nekog izbrišem to je to”, bila je odlučna Luna.

Luna je zatim krenula da priča o i dalje zakonitoj Slobinoj ženi, Kiji Kockar, koju je izvređala, nazvavši je lažovom.

“Znaš sve o toj osobi, znaš kakva je, znaš sve najgore o njoj, znaš da laže, znaš na šta je sve spremna i opet to radiš”, govorila je ona besno, misleći na Kiju i Slobin odlazak na proslavu godišnjice braka sa njom.

Dok je Sloba SPAVAO u hotelu sa svojom ženom, Luna je spremila OSVETU kakvu pevač ne očekuje!


scandal!printscreen