Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri ušli u raspravu zbog toga što blogerka ne može da se nosi sa tim što je pevač proslavio, godišnjicu braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom, Kristinom Kockar, a vrhunac svega toga je bio i njihov ekskluzivni zajednički intervju za SCANDAL!

Ona se oseća povređenom i iskorišćenom zbog toga što se Sloba i dalje ne izjašnjava po pitanju toga kojoj od njih dve zaista želi da se vrati, već, kako smatra, zbog osećaja krivice sedi na dve stolice. Nakon duge svađe, blogerka je doživela nervni slom, pa jaukala iz sveg glasa.

“Pustite me odavde. Luda sam, uništio me je. Ološ, treba da ga bude sram! Pred Bogom da mu bude žao što me je uništio. Sve sam htela da mu pružim, dala sam mu se 100 posto. Zapamtiće dan kada me je upoznao. Ne mogu da budem više dostojanstvena, boli me. Uništio me je. Ubio me je. Zašto je mene izabrao od toliko devojaka?”, vikala je Đoganijeva jecajući.

Nekolicina ukućana se okupila oko nje kako bi je smirila i pružila podršku, međutim, ni to im nije pošlo za rukom. Ona je jecala iz sveg glasa i svakog trenutka prekorevala pevača kojeg krivi za svoje loše stanje.

Njeni jecaji su odjekivali Belom kućom, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Luna brutalno isprozivala Kiju i Slobu, rat između LJUBAVNICE I ŽENA KLJUČA


scandal!printscreen