Zbog toga što je u jučerašnjoj igri u “Zadruzi” mlada pevačica Teodora Džehverović dala svoj maksimum i pokazala najveće požrtvovanje i želju za učestvovanjem, Veliki šef odlučio je da je nagradi, te je poslao pismo koje ju je momentalno rasplakalo.

“Dragi zadrugari, Teodora je pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma “Kristijan Grej” ima na Jutjubu 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš”, pisalo je u pismu Velikog šefa, koji je Teodori na TV-u pustio spot koji je snimila letos, uoči ulaska u “Zadrugu”.

Teodora i njena majka Gordana nisu mogle da dođu sebi, te su od sreće briznule u plač i bacile se jedna drugoj u zagrljaj, a ovaj emotivni momenat ispratili su i članovi njene porodice, koji su se oglasili putem njenog zvaničnog naloga na Instagramu.

“Zna ona ko je iza nje i zašto se toliko trudila”, napisali su administratori Teodorinog naloga na Instagramu, koji su označili njenog brata Savu Džehverovića, njegovu devojku Andrijanu, kao i Teodorinu poslovnu saradnicu koji zajedno čine malu, ali odabranu ekipu koja, kako kažu, “stoji iza Teodore”.

Pogledajte kako je juče u “Zadruzi” izgledao trenutak kada Teodora saznaje koliki je uspeh postigla njena pesma:

ONE SU SEXY I SVI SE LOŽE: Teodora i Sara raspametili sve! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen