Domaću javnost potresla je vest da je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac.

Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

Nataši su brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno, piše “Alo!”:

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

U dokumentarnom filmu “Ispovest” Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije.

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

“Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati”, rekla je Goca jednom prilikom.

PRETUČENA: Natašu Bekvalac PRETUKAO MUŽ! ZAVRŠILA U URGENTNOM!

 


scandal!aloIvan Vučićević, printscreen