Popularna Nives Celzijus nakon višenedeljne provokativne najave, konačno je predstavila novu pesmu “Ramos”, a u eksplozivnom video spotu pokazala zašto slovi za seksi ikonu estrade. Njeni plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njenog novog hita.

Kad Nives kaže “vamos”, momci trče kao Ramos – peva atraktivna pevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i telesne atribute isklesane do savršenstva.

“Tražila sam pesmu koja će u ovo slavljeničko vreme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvek na kraju najvažnije šta kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus”, rekla je popularna pevačica koja je baš pre neki dan uvidela da je na društvenim mrežama prati preko 300.000 ljudi što je zaista impresivna brojka.

Decembar je, kao i uvek, popularnoj Nives najzaposleniji mesec u godini, a ona doslovno uživa u tolikoj zaposlenosti.

“Nema smisla želeti uspeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vreme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u nedelji i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj deci. Ponekad se osećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo da budeš ponosan. Odmaraću posle Nove godine, a do tada punom parom napred”, kaže Nives.


scandal! Dalibor Urukalović/Pixsell