Nakon što je publika bila svedok brojnih svađa među žirijem najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, naši neverovatni talenti su uspeli da ih ujedine i nateraju da prevaziđu sve nesuglasice.

Kako se bliži kraj više nego uspešne treće sezone, kandidati su ovu borbu shvatili ozbiljno i podigli su igru na viši nivo.

U završnici ima mesta samo za najbolje, a da je Indira Beriša među njima, dokaz je i njen nastup ove subote.

Ona je otpevala pesmu “Veruj u nas”, Adila Maksutovića, a njenim pevanjem bila je oduševljena i Zorica Brunclik.

“To nema nikakve veze sa iskustvom, nego ima veze sa onim što je u srcu”, rekla je Zorica.

Sjajni kandidati uspeli su da zagreju amtmosferu u studiju i da podignu žiri na noge, a najveseliji bili su Dara Bubamara i Šaban Šaulić.

Aleksa Savić je otpevao pesmu “Nije do mene”, Željka Joksimovića, i još jednom pokazao zbog čega su devojke poludele za njim.

Svoje simpatije prema njemu nije mogla da sakrije ni Dara Bubamara.

“Bio si fantastičan, izgledaš svetski, kao prava zvezda, stvarno si bio divan”, nije skrivala svoje oduševljenje pevačica.

Takmičarke su do sada pevale najveće domaće hitove, a sada su pokazale da znaju još nešto.

Naime, Dragana Krstić, koju zbog seksepila porede sa Severinom Kojić, predstavila se pesmom “Gimme Gimme Gimme”, čuvene grupe “Abba”, dok je Sara Reljić otpevala pesmu Vitni Hjuston, “I Have Nothing” i uspela da impresionira sve.

“Bog ti dao sve”, rekla je Maja Nikolić.

Žiri i ovog puta glasa samo za najbolje, a ko će to biti, saznaćete ako ostanete uz najgledanije muzičko takmičenje na ovim prostorima, “Pinkove zvezde”, u subotu , 20. maja, od 21.45 sati, samo na Televiziji Pink!

scandal!promo