Sve popularnija Slađana Mandić nedavno je sa prijateljima proslavljala uspeh svog saradnika, tako što se mala ali odabrana ekipa skupila i na krovu zgrade napravila žurku! Kako počinje sezona roštilja, uz dobru muziku i odabrana pića, slavilo se do jutra i cela postavka zaličila je na set za snimanje spotova.

Atraktivna Slađana slikala se sa flašicom pića pa su se pronele priče da pevačica snima reklamu za energetsko piće. Istina je naravno sasvim drugačija.

“Čula sam da snimam reklamu za energetsko piće, ali moraću da razočaram sve i kažem da je ovo bila samo jedna mala intimna proslava u krugu najbližih saradnika. Maneken iz mojih spotova Kenan Tahirović pojavio se na Viber stikerima, pa smo našli povod. Bilo je komentara da opet snimam spot, ali trenutno radim na novim pesmama za album koji ću izbaciti na jesen. Inače, nisam veliki obožavalac alkohola, ali te večeri sam pila pivo (smeh), jer se slagalo uz roštilj. Nekada volim da uz dobar ručak popijem čašu vina i to je sve. Međutim, kada radim nikada ne pijem. To me najčešće pitaju, ali kada je posao u pitanju vrlo sam decidna i tu nema kompromisa”, decidna je bila Slađana Mandić.

Slađanu Mandić podržale kolege i mediji: Gala promocija spota za pesmu “Kap u moru”


scandal!promo