Svi zadrugari ovih dana imali su mnogo razloga za slavlje, a rođendnanske čestitke pristigle su i za Lunu Đogani, koja je juče proslavila svoj 22. rođendan. Dobila je bezbroj poklona, a po svemu što je stiglo moglo se primetiti koliko je roditelji i najbliži prijatelji podržavaju.

Ona je bila raspoložena, ali u jednom trenutku njeno ponašanje se otelo kontroli, pa je ponovo oko sebe širila negativnu energiju, što je Slobu dovelo do ludila. Oni su se u toku noći posvađali, a svađa je bila burna i nervirala je skoro sve prisutne.

Nakon što su se glave ohladile, oni su nakon svega porazgovarali o svemu, a ukućanin je odlučio da digne ruke od svega i zaključio je da joj više neće pridikovati o ponašanju.

“Rekao sam da od sada više neću da ti govorim šta treba da radiš i kako da se ponašaš. Tvoje raspoloženje dovodi do ove svađe. Imala si juče savršen dan, a onda dođe do preokreta gde se mi onako povađamo. Šta god da hoćeš ti radi, neću da ti dajem savete ili da ti punim glavu”, rekao je Sloba.

“Ali ja želim da mi daješ savete”, rekla je Luna.

“Neću da ispadne da ja tebe sad okrećem, ali indirektno na to i misliš. Pričaš kako sam ti s*ebao veče. Pričaš samo onako kako tebi odgovara, uvek. 400.000 puta sam bio u pravu. Dobila si čestitke koje niko nikad nije dobio, a onda si se smorila oko gluposti neke. Ne zanima me šta je u tvojoj glavi, nego kako si izgledala, trebala si da se pogledaš u ogledalo”, pridikovao je Sloba.

Ceo njihov razgovor poslušajte u donjem snimku.

Sloba i Luna se svađali celu noć, ona plakala, Radanović zapenio od besa! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević