U emisiji “Zadruga – Narod pita”gošća je bila Gordana, majka pevačice Teodore Džehverović. Njih dve provele su poslednjih šest meseci zajedno u rijalitiju i svašta su prošle zajedno.

 

Konačno, Goca je odlučila o svemu da progovori, te je priznala da joj je najviše smetalo što su se svi “kačili” za Teodoru.

Meni nije bilo lako napolju. Ja sam presrećna što sam ušla unutra, iako je to bilo jako teško, zbog sina i mog muža. Meni je bilo mnogo lakše, iako sam baš radila, ali mi je bilo lakše da budem pored Teodore. Neposredno posle Nove godine ja sam dobila poziv da uđem i nisam nimalo razmišljanja, uopšte nisam mislila na sebe, samo sam želela njoj da olakšam – rekla je Goca i dodala:

Bilo je dosta nesuglasica između njih (Anđela i Teodore), ona je imala baš puno svađa, a kako je koji je zadrugar ulazio, on se kačio za Teodoru. Ona nije shvatila igru rijalitija i sad nisu shvatili, a ja sam to shvatila sve kako ide, i novine i šta ljudi pitaju i sve. Teodora je mislila da treba tako, odmah je išla srčano i svađala se. Najviše me je pogodilo kad je napao Miljan, fizički je nasrnuo na nju i izneo toliko laži i mislim da je to doprinelo da ja uđem unutra – zaključila je Goca.


ScandalIvan Vučićević