Slobodan Radanović je u rijalitiju “Zadruga” okrenuo naopačke ceo svoj život, a sve što mu se dešavalo verovatno je najteže podnela njegova majka Draginja.

Nakon što je zalupila vrata uz reči: “Hvala, doviđenja”, njen sused je otkrio da su i Slobina majka i njegov otac Dušan pod velikim stresom, otkrivši da su imali težak život.

“Retko ko ima dobru dušu kao Slobin tata, a još su ređi oni koji ga u potpunosti razumeju. Svi će vam reći da je Osim, kako ga mi zovemo, običan primitivac i prost čovek, ali nije tako. Mnogo se on namučio u životu, a sudbina nije mazila ni Draginju”, kaže komšija i otkrio tućnu istinu o Draginji:

“Bila je bolešljiva, da ne kažem metiljava… Jedna noga joj je kraća od druge, pa je još kao devojka morala da nosi cokulu sa debljim đonom. Da li se ona stidela toga ili nije, ne znam da ti kažem… Znam samo da se nije udavala pre nego što je pošla za Dušana, a Slobu je rodila kada je imala 40 godina”, otkriva sused Radanovića, a piše “Puls”.

“Kada je imao četiri godine, prodali su stan i kupili jednospratnu kuću u kojoj sada žive. To je običan kućerak, nije ni cela njihova, u jednoj polovini žive oni, a u ostatku druga porodica. Nije ništa specijalno ta kuća, fasada je samo nova. I to su radili pred Slobinu svadbu, da se ne brukaju pred narodom. U četvrtak su skidali skelu, a u subotu je bila svadba. Tačno je da se njih dvoje nikada zvanično nisu venčali, kako bi Draginja, kao samohrana majka, zadržala pravo na svoj stan.”

Po njegovom mišljenju, Draginja nikada nije Slobu stavljala na prvo mesto.

“Ne mogu da grešim dušu, Draginja nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Podigla je tu decu i sve je za njih dala. Borila se kao lavica da im obezbedi osnovne stvari i zbog toga joj je sada teško kada napadaju njenog sina. Zatvorila se u kuću i nikome se ne javlja više ni na telefon. Šta će žena, nije joj lako nimalo”, kaže komšija Radanovića na kraju.

Da li je sve samo taktika? Kada je video da je tanak sa glasovima, Sloba je ODMAH PROMENIO PRIČU (video)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen