Tačno tri meseca ceo Balkan iz minuta u minut prati sva dešavanja u luksuznom kompleksu u Šimanovcima, nadomak Beogradagde se nalaze učesnici najgledanijeg i najvećeg rijaliti programa na našim prostorima – “Zadruga”, koji svakoga dana pomera granice.

Najimpresivniji projekat ikada viđen ne samo na ovim prostorima, već i u Evropi, ali i u svetu, tog 6. septembra počeo je spektakularno, ulaskom 37 poznatih ličnosti, sa kojima su se gledaoci tokom ova tri meseca saživeli i proživeli neverovatne situacije.

Zadrugari pred čak 140 kamera nisu mogli da sakriju apsolutno ništa, a milionski auditorijum bio je svedok neverovatnih situacija koje su učesnicima promenile živote.

Tokom 14 nedelja, koliko se već emituje “Zadruga”, nijedna situacija nije privukla toliko pažnju, kao prevara koju je pevač Sloba Radanović načinio sa blogerkom Lunom Đogani.

Njih dvoje otpočeli su ljubavnu vezu pred kamerama, iako je Radanović i dalje zvanično oženjen Kristinom Kijom Kockar.

Dugo će se prepričavati ulazak Anabele Atijas, Lunine mame, koja se pred kamerama suočila sa Slobom i Kijom, a ti snimci postali su apsolutni hit na internetu.

Ipak, najveći šok usledio je kada je Kija ušla u najgledaniji rijaliti svih vremena, “Zadruga”, i započela suživot sa i i dalje zakonitim suprugom Slobom i njegovom novom devojkom, Lunom.

Pored ljubavne sage Lune i Slobe, rijaliti su obeležile i druge veze koje su se rodile u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda.

Tako su na samom početku  oči javnosti bile uprte u ljubavni trougao između Anđele Veštice, Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona. Onda je usledila velika svađa između Anđele i Đeksona, koji je na kraju ostao sa Minom, sa kojom i dalje ima turbulentnu vezu.

Ljubav se dogodila i Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću, Maci Diskreciji i Bori Santani, koja je nakon raskida završila sa Enisom Todićem, Neni Petrović i Banetu Čolaku, Sari Reljić i Vojketu, Zorani Stefanov i Filipu Đukiću, a Jovana Tomić Matora se zaljubila u Sanju Stanković.

U rijalitiju “Zadruga” dogodila se i jedna svadba – zvanično su venčani Divna Milanović i Marko Kocić, a slavlje je trajala tokom čitavog dana, ali i noći

Osim Kije, u rijaliti “Zadruga” su naknadno ušli i Marko Miljković, Rada Kikić, Zorica Marković, Jovana Tomić Matora, Filip Đukić, Sandra Bajić MC Alex, MC Damiro, Ana Korać, Dijana Hazirović, Miljan Vračević, Nena Petrović, Enis Todić, Nikola Arsić i jedan od najboljih rijaliti igrača, Jelena Golubović.

Upravo sa Jelenom je žestok obračun imala Anđela Veštica, koja je nakon toga napustila rijaliti.

Ipak, na zahtev publike, Anđela je nakon mesec dana vraćena u “Zadrugu”, kada se javno izvinila rediteljki za sve što joj je uradila.

Pored Anđele, tokom ova tri meseca, diskvalifikovani su i Branka Black Rose, Smilja Janković, Žarko Stojanović, Uroš Ćertić, MC Damiro i Marko Kocić.

Najgledaniji rijaliti svih vremena obeležile su i brojne smešne situacije i igre koje je pred Zadrugare postavljao Veliki šef, a ceo internet je brujao nakon razgovora Žiže Stojanović sa svojim unukom, koji je nasmejao milione.

Ova tri meseca, koliko traje najzahtevniji rijaliti program “Zadruga”, bila su veoma turbulentna, a nema sumnje da nam i u narednom periodu predstoje brojna uzbuđenja, zato nastavite redovno da pratite dešavanja u “Zadruzi” na kanalima Televizije Pink.


scandal!promo