Dnevni horoskop za dan 19.02.2019.

Nedeljni horoskop za period: 18.02.2019. – 24.02.2019.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Tokom ove nedelje ćete imati dosta briga oko posla, jer ćete imati određene prepreke.

ljubav: Slobodni Ovnovi bi trebalo da, po svaku cenu, izbegavaju konflikte sa partnerom, jer je moguće da taj konflikt eskalira u nešto mnogo ozbiljnije. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju zanimljiv flert sa osobom iz kruga prijatelja.

zdravlje: Nervoza i stres zbog posla mogu da dovedu do problema sa snom.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Tokom ove nedelje nećete imati previše posla, ali je moguće da ćete se dvoumiti oko nečega u vezi posla i da će Vas to mučiti do kraja nedelje.

ljubav: Odlična nedelja za sve slobodne Bikove, jer su mogući brojni ljubavni susreti. Što se tiče zauzetih Bikova, moguće je da će Vas neka odluka ili delo voljene osobe razbesneti.

zdravlje: Mogući su problemi sa nervnim sistemom, grčevima, kao i sa cirkulacijom.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Ove nedelje ćete doživeti veoma važnu poslovnu promenu, koja bi mogla da odredi smer u kom će se Vaša karijera kretati.

ljubav: Dosta stabilan odnos sa voljenom osobom, ali morate da budete svesni toga da morate da povedete računa o komunikaciji.

zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom i donjim leđima. Savetujem Vam da krenete kod fizioterapeuta.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Tokom ove nedelje možete da očekujete iznenadni sastanak ili putovanje, koje će Vam doneti dosta koristi na poslovnom planu.

ljubav: Tokom ove nedelje možete da očekujete dosta flerta, ali ništa konkretno. Ako ste u vezi ili braku savetujem Vam da odolite niskim strastima.

zdravlje: Generalno dobro zdravlje. Mogući su manji probleme zbog viška vode u organizmu.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Tokom ove nedelje možete da očekujete novčani priliv ili mogućnost da popravite Vaše finansije.

ljubav: Slobodni i zauzeti Lavovi mogu da očekuju značajne promene na ljubavnom planu, na žalost, najverovatnije loše.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete biti osetljiviji i da ćete biti podložni problemima sa jetrom. Izbegavajte alkohol.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Odlična nedelja za sklapanje ugovora i poslovnog partnerstva.

ljubav: Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje možete da očekujete dobro slaganje sa partnerom. Slobodne Device mogu da očekuju povratak određene osobe iz prošlosti.

zdravlje: Moguće su manji problemi sa hormonima.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Tokom ove nedelje možete da očekujete više posla nego inače, a samim tim i stres i umor. Savetujem Vam da ove nedelje odmarate nakon posla i da se ne forsirate.

ljubav: Vrlo je moguće da ćete tokom ove nedelje doživeti neko razočarenje u voljenu osobu. Savetujem Vam da ne reagujete naglo već da sačekate da se smire strasti. Slobodne Vage mogu da očekuju nove osobe, koje će se bukvalno pojaviti niotkuda. Velike su šanse da ćete biti osvojeni…

zdravlje: Generalno Vam je slab imunitet, pa možete da očekujete brojne zdravstvene probleme.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Generalno dobra nedelja za posao. Šta god da poželite – uradite te, planete Vam donose sreću.

ljubav: Moguć je susret sa osobom koja već neko vreme gaji osećanja prema Vama. Ako ste u vezi ili braku savetujem Vam da ne padate na čari te osobe.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje stanje bi tokom cele nedelje trebalo da bude generalno dobro. Osećate se odlično u svojoj koži i puni ste pozitivne energije!

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Tokom ove nedelje ćete biti posebno kreativni. Velike su šanse da će Vam neka od ideja koje budete imali tokom ove nedelje pogurati karijeru.

ljubav: Planete pokazuju da ste zbunjeni i da ni sami ne znate šta želite i kako, Zbog toga će ovo biti teška nedelja i za zauzete i za slobodne Strelčeve.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa bešikom i donjim stomakom. Grudni koš bi takođe mogao da vam bude osetljiv pa i o tome povedite računa.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Očekuje vas period koji može da bude na neki način malo teži za vaše polje poslovne komunikacije – mogući su sukobi sa kolegama ili nadređenim.

ljubav: Slobodni Jarčevi će u život pustiti jednu veoma emotivnu osobu, koja će Vam uliti pozitivnu energiju i želju da uspete u svemu što radite. Zauzeti Jarčevi mogu da imaju problem u komunikacji sa partnerom, najviše zbog toga što neće slušati želje partnera. To može da dovede do ozbiljnih svađa.

zdravlje: Sklonost ka prehladi i blažim virusnim infekcijama.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Možete da očekujete bolje radne uslove i bolju zaradu. Generalno ćete biti zadovoljni poljem poslovanja.

ljubav: Stabilna nedelja za sve Vodolije koje su u vezi ili braku. Slobodne Vodolije mogu da očekuju dosta flerta, ali planete ne najavljuju ništa konkretno.

zdravlje: Moguće je da ćete imati i neke poteškoće sa krajnicima.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Očekujte veoma konfuznu nedelju na poslu, posebno ako se bavite administracijom ili finansijama.

ljubav: I slobodne i zauzete Ribe imaju veća očekivanja nego što bi trebalo, pa je moguće da ćete doživeti neko razočarenje.

zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom i čestim glavoboljama.

Mesečni horoskop za februar 2019.

Ovan.jpgOvan (21.03-20-04)
Ovan (21.03-20-04)

posao: Mars u lošem aspektu sa Saturnom će doneti pozitivno raspoloženje i volju da podnesete sve poslovne pritiske, a i probleme sa novcem, koje već neko vreme imate. Ovnovi koji imaju problem sa dugovima treba da sačekaju kraj meseca koji će doneti rešenje. Savetujem Vam da se ne zadužujete dodatno, već da pokušate da prištedite novac ili zatražite pomoć od prijatelja, porodice ili partnera. Ovo će biti veoma povoljan mesec za sve Ovnove koji se bave prodajom, trgovinom i turizmom.

ljubav: Vaš vladar, Mars, tranzitiraće ka Vašem poljem ličnosti i fizičkog tela. Zbog toga, mnogi Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju značajno poboljšanje komunikacije sa partnerom i naboj strastvenosti. Slobodni Ovnovi će pod uticajem planeta poželeti da se vrate staroj ljubavi, ali to bi moglo da dovede do prilično lošeg perioda u ljubavi, pa Vam savetujem da to ne radite.

zdravlje: Gornji deo tela Vam je veoma osetljiv. Savetujem Vam da povedete računa o svom zdravlju – oblačite se toplije i unosite više vitamina u svom organizmu.

Bik.jpgBik (21.04-21.05)
Bik (21.04-21.05)

posao: Iako ne očekujete neke drastične promene na poslovnom planu, za Vas je februar ključan mesec ove godine, jer Vam Sunce u Vodoliji donosi ambiciju, nadu i pomoć bliskih prijatelja. Međutim, kako biste ostvarili sve što imate na umu, morate da napravite konkretan plan, jer je sada sve konfuzno i nedefinisano.

ljubav: Slobodni Bikovi imaju priliku da se zbliže sa osobom rođenom u znaku Vodolije ili Raka, a to će voditi ka lepoj vezi. Zapravo, od te osobe ćete dobiti ono što priželjkujete – osobu koja će biti prijateljski nastrojena prema Vama, a veoma strastvena. Bikovi u vezi ili braku će, pod uticajem tranzita Venere kroz Jarca, poželeti tajne veze i odnose, a mnogi će i stupiti u iste. Iako će Vam to prijati neko vreme, vrlo brzo biste mogli da upadnete u emotivnu krizu, koja se neće dobro završiti . Zbog toga Vam savetujem da odolite ovom iskušenju.

zdravlje: Stres i nervoza će biti okidači za hormonski disbalans. Pored toga, mogući su i problemi sa cirkulacijom i bolovima u nogama.

Blizanci.jpgBlizanci (22.05-21.06)
Blizanci (22.05-21.06)

posao: Vaš vladar Merkur je u Vodoliji i doneće jaku želju da nešto promenite na poslovnom planu – najverovatnije da uvedete nešto novo. S obzirom na to da u prethodnom periodu niste ništa konkretno završiti, ovo je odličan mesec za to. Nakon 6. februara možete da očekujete i mogućnost da popravite nešto na ličnom planu, neko Vaše lično, a ne poslovno nezadovoljstvo. Krajem meseca možete da očekujete poslovni put, koji će uticati pozitivno na Vašu karijeru.

ljubav: Venera u Jarcu Vam donosi značajno olakšanje na ljubavnom planu, posebno ako ste u braku. Slobodni Blizanci će se okrenuti sebi, pa će zračiti nekom posebnom harizmom, koja će Vam dovesti veliki broj udvarača. Vrlo je moguć susret sa osobom iz prošlosti, koji će prerasti u nešto ozbiljnije.

zdravlje: Savetujem Vam da smanjite unos alkohola, jer utiče loše na Vaše psiho-fizičko zdravlje.

Rak.jpgRak (22.06-22.07)
Rak (22.06-22.07)

posao: Mnogim Rakovima godina nije počela onako kako su očekivali, a ako ste i Vi među njima, na žalost možete da očekujete još težu situaciju, posebno ako ste muškarac. Ženski Rakovi mogu da očekuju promenu posla ili pokretanje sopstvenog biznisa.

ljubav: Tranzitni Mars donosi svađe, neslogu i lošu komunikaciju, ali ne brinite, ovo neće dovesti do raskida ili razvoda, barem ne kod Rakova kod kojih je tek nastupio loš period. Savetujem Vam da popričate sa partnerom o tome što Vas muči i da pokušate da malo bolje razumete jedno drugo. Slobodni Rakovi bi mogli da dobiju veoma ozbiljnog i upornog udvarača, najverovatnije u znaku Bika.

zdravlje: U drugoj polovini meseca možete da imate probleme sa stomakom, najverovatnije zbog lošeg načina ishrane. Savetujem Vam da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život i da promenite ishranu.

Lav.jpgLav (23.07-22.08)
Lav (23.07-22.08)

posao: Tokom ovog meseca bi neko od naređenih ili kolega mogao da pokuša da Vas iskoristi za sopstvene interese. Zahvaljujući Vašem stavu uspećete da izbegnete da budete iskorišćeni – ipak, savetujem da budete oprezni. Moguće je da ćete dobiti neočekivanu ponudu za posao, koju bi trebalo odmah da prihvatite. Novac možete da očekujete nakon 19. u mesecu. Saradnja sa osobama rođenim u znaku Škorpije, Raka ili Vodolije Vam donosi prosperitet, dok nezaposleni Lavovi mogu da očekuju promenu nakon 20. u mesecu.

ljubav: Morate da poradite na odnosu sa partnerom, posebno ako ste u braku. U poslednje vreme se ne slažete dobro sa partnerom, najverovatnije zbog novca i planova za budućnost, i to je ozbiljno narušilo Vaš odnos. Savetujem Vam da popričate ozbiljno o tome, a ne da se pravite da problem ne postoji. Slobodni Lavovi će krajem meseca upoznati veoma zanimljivu, mlađu osobu, sa kojom bi mogli da započnu avanturu, a potom i vezu. Odlični aspekti za početak veze sa Devicom, Vagom ili Blizancem.

zdravlje: Mogući su problemi sa nogama i zglobovima, posebo sa kolenom.

Devica.jpgDevica (23.08-22.09)
Devica (23.08-22.09)

posao: Pod uticajem Merkura bićete veoma ambiciozni i kreativni tokom meseca, a to će uticati pozitivno na Vašu karijeru. Tokom druge nedelje u mesecu mogući je finansijski dobitak, koji niste očekivali. Device koje rade u državnoj firmi mogu da očekuju komplikacije – moguće je da će neko želeti da zauzme Vaše mesto. Device koje traže posao treba da ga potraže u oblasti trgovine i proizvodnje.

ljubav: Februar će biti mesec fatalnih ljubavi, posebno nakon 15. u mesecu, kada će Venera ući u Ribe. Vrlo je moguće da ćete započeti vezu sa osobom koja je prikazana kao veoma moralna i koja je vezana za posao sa računarom. Device koje su u vezi ili braku će imati teži period ispred sebe – moguće da su se nagomilali problemi iz prošlosti, koji će jednostavno da eskaliraju. Nakon 17. februara, pod uticajem Venere i Neptuna, možete da očekujete popravljanje odnosa.

zdravlje: Moguć je povišen šećer u krvi. Savetujem Vam da uradite sve neophodne analize, jer je velika mogućnost da ovo nije prolazno.

Vaga.jpgVaga (23.09-22.10)
Vaga (23.09-22.10)

posao: Vage mogu da očekuju značajno poboljšanje na polju finansija i posla. Pored toga što ćete imati više energije i volje, imaćete i više sreće, pa će Vam većina stvari koje započnete ići od ruke. Ono što je najvažnije jeste da ostanete uporni i verni svojim idejama. Planetarni aspekti su takvi da treba da slušate sebe i svoju intuiciju. Dobra saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka, Ovna, Jarca i Bika.

ljubav: Slobodne Vage se neće osećati usamljeno tokom februara, jer planete pokazuju da ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite. Činjenica je da Vam je sve otvoreno za avanturu, ali planete ne pokazuju nešto ozbiljnije od toga.

zdravlje: Mogući su problemi sa povišenim krvnim pritiskom, a samim tim i sa srcem i krvnim sudovima. Vage koje su imale zdravstvene probleme ili su operisane, mogu da imaju manje pogoršanje zdravstvenog stanja.

Skorpija.jpgŠkorpija (23.10-21.11)
Škorpija (23.10-21.11)

posao: Pod uticajem Jupitera koji vlada Vašim poljem novca, imaćete osećaj da ne zarađujete dovoljno i da to morate što pre da promenite. Činjenica je da Vama novac uvek “nekako” dođe, ali pod uticajem Saturna moguće je da tokom ovog meseca nećete biti te sreće, pa ćete doživeti manju finansijsku krizu. Dobar mesec za saradnju sa osobama rođenim u znaku Vodolije ili Ovna.

ljubav: Škorpije koje su u dužoj vezi ili braku mogu doživeti neku vrstu emotivne krize u drugoj polovini meseca. Naime, pod uticajem Venere u Ribama možete da budete skloni tajnim vezama, paralelnim vezama i vezama bez obaveza. Iako će Vam se to u početku učiniti kao nešto uzbudljivo, moguće je da ćete brzo biti otkriveni. Slobodne Škorpije će dobiti priliku da stupe u vezu sa veoma romantičnom i posvećenom osobom, najverovatnije Bikom, Rakom ili Vagom. Planete pokazuju da je moguć trajniji odnos.

zdravlje: U drugoj polovini meseca možete da očekujete probleme sa srcem, kičmom i očima, dok ženske Škorpije moraju da obrate pažnju na jajnike i hormosnke poremećaje.

Strelac.jpgStrelac (22.11-21.12)
Strelac (22.11-21.12)

posao: Dobar mesec za započinjanje sopstvenog biznisa, posebno ako se tiče brze hrane ili neke druge uslužne delatnosti. Strelčevi koji su vlasnici ili rade u velikim kompanijama mogu da očekuju sukob sa saradnicima, koji vrlo lako može da preraste u nešto što bi moglo da ugrozi Vaše poslovanje. Za ostale Strelčeve, ovaj mesec će doneti puno sreće na poslovnom

ljubav: Dobar mesec za sve Strelčeve koji su u braku ili dužoj vezi, jer će Vam doneti mnogo strasti sa partnerom/kom. Takođe, dobri su aspekti i za donošenje nekih konkretnih odluka na ljubavnom planu. S druge strane, ovaj mesec neće biti toliko povoljan za slobodne Strelčeve, barem ne za one koji žele nešto ozbiljno. Februar će Vam doneti mnogo avantura i flerta, ali ništa konkretno i ozbiljno.

zdravlje: Strelčevi koji su ranije imali problem sa kičmom će imati slične probleme ponovo, najverovatnije u drugoj polovini meseca.

Jarac.jpgJarac (22.12-20.01)
Jarac (22.12-20.01)

posao: Moguće je da ćete tokom ovog meseca doživeti brojne nevolje i nedaće, posebno na poslovnom planu, ali ćete preživeti, kao i uvek. Zbog jakog kvadrata Marsa, Plutona i Saturna izvućićete pouku iz svega što će Vam se desiti i biti još jači i bolji. Jarčevi koji već neko vreme nemaju posao treba da se obrate prijateljima za pomoć.

ljubav: Generalno ćete imati dobar odnos sa voljenom osobom, bez obzira na to da li ste u vezi ili braku – napokon ćete uspeti da ostvarite sve što ste zamislili i poželeli sa voljenom osobom. Savetujem Vam da ponekad dozvolite i partneru/ki da napravi prvi korak, ne morate baš uvek Vi sve da inicirate. Slobodni Jarčevi će imati uspeha u online komunikaciji, planete pokazju da ćete upoznati jednu veoma zanimljivu osobu i to online. Moguće je da ćete stupiti u vezu sa dosta mlađom osobom, najverovatnije u znaku Device, Blizanaca ili Bika.

zdravlje: Fizički se generalno dobro osećate, ali je moguće da ćete imati probleme na polju psihe, najverovatnije zbog nekog nedostajanja i melanholije.

Vodolija.jpgVodolija (21.01-18.02)
Vodolija (21.01-18.02)

posao: Osećaj moći za vas je realno stanje života. Vaša ideja o poslu gde će svi da rade i da delite zaradu na pola, nije dobra strategija u ovom trenutku, okruženju u kom se nalazite. Dobro je kao ideja koja vremenom može da se razvije u neki realniji oblik poslovanja. Ponekad ste irealni kada je posao u pitanju i ličite na vašeg komšiju sazvežđe Ribe. Ukoliko rešavate papirologiju, vezani ste za zakon, računajte da će vas vraćati bar dva do tri puta na isto mesto. Imajte strpljenja, dobar deo meseca za novac je oko 19. Februara.

ljubav: Emotivno vi volite izazove. Ovo je vaš astrološki mesec i možete da računate na tipove koji su negde slični vašem temperamentu. Slaganje sa drugom Vodolijom biće veoma zanimljivo. Ukoliko ste u vezi sa Bikom to je strast, ali ne i iskonska ljubav. Sa Škorpijom možete da osetite bol, patnju ali vas privlači takav tip energije. Tražite nova uzbuđenja. Oni koji su u braku imaju dobar mesec za komunikaciju i strast. Eros prenaglašen. Srećni dani u ljubavi subota i nedelja.

zdravlje: Možete biti podložnji gušenju, slabo srce, umor. Nije ništa zastrašujuće, ali ne preterujte u svemu, posebno u poslu. Potrebno vam je više koncentacije. Meditirajte.

Ribe.jpgRibe (19.02-20.03)
Ribe (19.02-20.03)

posao: Merkur koji je u Jarcu do 10 februara, tu je dobro došao jer će vas vratiti na staro i omogućiti da vidite bivše greške, eventualno popravite utisak, pokrenete neke nove ideje, koje se neće realno realizovati odmah ali će biti veoma dobre za naredni mesec. Ukoliko radite poslove medija, tv, muzika, putovaćete često. Ako ste vezani za medicinu onda opterećenost u radnom okruženju. Najbolje je onim koji rade poslove sa novcem, banka, trgovina. Posao koji su dugo čekali ostvari će se. Srećni dani nedelja i ponedeljak.

ljubav: Pokazivanje emocija, nežnosti pažnje to je ono što najviše volite. Ako vam je partner u vazdušnom znaku onda ste na dobtom putu da se vaš brak još više rasplamsa ljubavlju. Slobodni rođeni u ovom znaku, moraju da povedu računa, da ne preteraju kada su u društvu sa alkoholom, možda ćete baš tada da naiđete na nekog ko bi vas zainteresovao. Žene iz znaka Ribe imaju lep susret sa osobom iz znaka Devica ili Strelac. Ovo je početak dobre ljubavne veze sa puno strasti i erotike.

zdravlje: Čuvajte gornji deo tela, pluća, grlo, bronhije. Često ste neispavani, pada vam imunitet.