Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tesno sa troje dece, pa se sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra, a za istu je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na raspolaganju kada se usele, što će se desiti do kraja meseca jer je renoviranje skoro završeno.

– Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želeli, nameštaj je stigao i sve je spremno za useljenje. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem jer će deca nesmetano moći da se igraju i uživaju, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati – otkrio je izvor za Svet.

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji “Ubice mog oca”, gde je bila dom porodice Despotović, pa ste prostorije videli u seriji.

GLUMAC USPEO DA ZBUNI JOVANU JOKSIMOVIĆ: Kad je spomenuo Željka, voditeljka prekinula svaku priču!


scandal!instagram