Novo 858. izdanje zabavno-edukativne TV emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“, kreće večeras sa emitovanjem u 23,30 na kultnoj RTV Studio B. Emisija je snimljena u sve poznatijem restoranu „Nostalgija“, na Savskom Keju Beogradskog sajma, koje vodi as ugostiteljstva Vladan Vižlina.

Svojom sedmom zbirkom pesama predstavlja se dr Radmila Rada Šehić, specijalista Hitne pomoći, laureat dečije poezije koju zovi nova Desanka Makismović za klince i klinceze, inače i osnivač jedinstvenog u svetu Udruženje lekara pisaca – Vidar.

„Decenijama su generacije najmlađih učile preko izvanrednih emisija za decu poput Branka Kockice, Timoti Bajforda, Ljubivoja Ršumovića, Mire Alečković, Raše Popova, Muzičkog Tobogana Minje Subote, Miće i Aćima…-priča dr Šehić- Današnje generacije mladih nemaju svoj program. Na TV sa nacionalnim frekevencijama caruju rijaliti formati. Nadam se da će se vratiti bolja vremena, jer bez dečijih emisija nema kvalitetnog TV porograma.”

Državni sekretar za informisanje Ministarstva za kulturu, prijatelj emisije Aleksandar Saša Gajović, inače sportsmen, hvalio je odojkaške supermenke i supermene koji su ove godine pokorili Evropu.

Promovisao se nekadašnji kolega novinar, voditelj Boban Jovanović, kao veliki orator i intelektualac, sadašnji ambasador Međunarodne akademije za kulturu i umetnost u Srbiji.

U emisiji je gostovala kruševačka šampionka u karateu Nevena Simić (15) i njen trener Marko Tomić, danasšnji trener kadertske i juniorske karate reprezentacije Srbije – članovi KK Kruševac. Nevena je osvojila zlatne medalje na Svetskom prvenstvu (Portugal) u karateu i Evropskom prvenstvu (Češka), i srebro na Svetskom prvenstvu u starijoj kategoriji – pa je postala i najuspešnija mlada sportiskinja Srbije u 2019. godini.

Mini – koncert održao je šoumenski pop-folk trio Rio band.

VREMEPLOV EMISIJE: Glumac i rijaliti as Dušan Kaličanin, Vera Matović, Boro Drljača i narodni poslanik Vladislav Đukanović Đuka, na brodu „Sava“ Ušće, avgust 2015.

Kupite SCANDAL! Miljana očajna HOĆE DA SE UBIJE: ZBOG ZOLINOG LOŠEG GENA DETE DEFEKTNO! BOJANIĆU SE VRAĆA RAK! Mrki DONOSE DOKAZE DA GA BEKUTA VARA! (VIDEO)


promopromo