Blogerka Luna Đogani započela je svoju muzičku karijeru nakon pobede u rijalitiju “Zadruga 2”, što je izazvalo podeljene reakcije u javnosti!

Jedno je sigurno – Luna je svojim prvim pesmama privukla ogromnu pažnju, a posle svake je sledio niz uspešnih nastupa u Srbiji i regionu. I kad god se pojavi njen novi spot, ili snimak sa nekog gostovanja, odmah sledi veliki broj pohvala i komentara podrške obožavalaca, kao i čitav niz kritika.

Aleksandra Subotić žestoko OPLELA po Dragojevićima! “Ne mogu očima da ih gledam!”

Na jednoj Fejsbuk stranici objavljen je snimak sa jednog Luninog nastupa u Tuzli, a po običaju, usledila je lavina komentara.

https://www.facebook.com/grande.club/videos/118158672906641/?v=118158672906641

Dok su neki nazivali Lunu “neponovljivom kraljicom”, klicali joj pišući “bravo”, “svaka čast”, “odlična si”, bilo je i onih koji su bili prilično kritični prema njenom pevanju.

Miljana Kulić i voditelj Zadruge u s*ks šemi! Trajala skoro godinu dana!

– Svaka joj čast što je uporna i trudi se, al stvarno ne zna da peva… Možda da još neke časove dodatne uzme ili nešto… Sve je stvar prakse… Ja joj želim da uspe… Srećno – bili su neki od komentara.

https://www.instagram.com/p/B8O25ULJxHx/

– Svi vi koji je hvalite ste njeni najveći hejteri, neprijatelji. Umesto da je objektivno komentarišete, kako bi radila na sebi, kako bi bila bolja, izgleda da je vi sprdate sa tim “bravo, najbolja” i sl. Devojka antitalenat za pevanje, veze nema, ali sigurno ima nešto što bi joj bolje išlo. Ovako će samo završiti u nervnom slomu i na lečenju, kad joj pevačka karijera propadne, a hoće sigurno sa vama ovakvima, koji nemate kriterijuma. Pa ona deca od 10 godina u zvezdicama su pevačine za nju – napisala je druga korisnica, a bilo je i oštrijih komentara.

Marina Visković zapalila društvene mreže! Golišavim fotkama mami uzdahe muškaraca! (FOTO)

– Pesme su vrh ali ih ona pokvari, toliko falšira da je to neverovatno, a potpuno je bez kondicije.

– Leleeee, pa ona uzdiše, ne zna ni vazduh da uzme dok “peva”. Užas, čuje li ona sebe… Koji blam!


SkandalYoutube Printscreen