Bivši učesnici rijalitija “Zadruga 3” Ivana Krunić i njen nekadašnji cimer Filip Reljić napadnuti su kasno sinoć u Beogradu.

REAGOVALA JE I POLICIJA!

Naime, nepoznati počinioci su fizički nasrnuli i naneli lakše telesne povrede Filipu dok su Ivani uputili bezbroj ružnih reči.

“Vraćali se Relja, njegov drug i ja i prelazimo Gazelu kolima, neki auto počeo da nas seče, koči, da usporava. Počeli da viču iz kola: ‘Ja ti blicam, nećeš da se skloniš’, a on ga stvarno video, i u tom trenutku nije mogao da se skloni. I neki čovek ogroman unutra, riba pored njega, vrište na nas… Jezivo izgledaju! Znaš kakva sila, agresija: ‘Stani kad ti kažem’, vidiš tačno da hoće da nas biju! Filip nije želeo da stane, počeli smo da bežimo, u*rala sam se od straha! Trube, dovikuju, ja u tom trenutku šta da radim, zovem policiju! Počela da objašnjavam, ne znam ni da li su me razumeli, jer ja drhtim i plačem. Molila sam ih da nas ostave na miru… A ova devojka vidi mi telefon i počinje da urla: ‘Koga to zoveš?!’ “, rekla je Ivana.

U tom trenutku, Ivana, Filip i njegov prijatelj su odlučili da pomoć potraže na obližnjoj pumpi, međutim tu su tek usledili problemi.

View this post on Instagram

Batke moj ❤️ @filiptattoo

A post shared by Ivana Krunić (@ivanakrunic) on

“Mi idemo dalje, ja sam obavestila policiju da uskoro silazimo s mosta. Oni idu ispred nas, koče, koče, bukvalno zamalo da se slupamo, i mi pobegnemo na pumpu. Otišla sam u kabinu od WC-a, zaključala sam se, zvala policiju ponovo, da nastavim razgovor. Dok pričam sa policijom, čujem ono dvoje kako dolaze na pumpu, deru se i čujem udarce! Oni su se tu komešali, radnici sa pumpe su pokušali da razdvoje… A ta devojka je krenula da me nađe, sva sreća pa ju je Filip sprečio! Ovaj muškarac ga je uhvatio za vrat, a ta devojka ga udarala parfemom, slomila mu šoferku, slomila telefon i ubrzo je došla policija, posle dva minuta, pa su me zvali da izađem iz WC-a, odmah smo dali izjavu”, dodala je Ivana

Ona je objasnila da je Filip u policiji podneo krivičnu prijavu, a da će sudu priložiti dokazni materijal, odnosno snimke sa bezbednosnih kamera pumpe, kao i izjave mnogobrojnih svedoka.

“Ostala mi je ozbiljna trauma, sigurno neko vreme neću izlaziti iz kuće”, ispričala je Ivana za Pink.rs

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević