Iako korona virus jenjava, pevači i dalje nemaju nastupe, te nas ne čudi što Acu Pejovića sve više hvata nervoza budući da nije navikao da sedi kod kuće i ne radi ništa!

PEJOVIĆA UHVATILA DEPRESIJA

Njemu, kako piše SCANDAL!, toliko nedostaje posao da se njegova žena Bilja zabrinula jer je pride primetila da Aco postaje i depresivan!
Aco je prestao da pije, sve manje izlazi, a on je oduvek važio za boema, tako da mu je od svega ostalo da nastupa i radi. To mu je bio jedini ventil, a sada ni toga nema jer korona i dalje traje. Znatno je virus slabiji i sve se vraća u normalu, ali nastupi i okupljanja nisu dozvoljeni – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva! Zašto ČOLA nigde NE PUŠTA ženu!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena i Dijana Đoković, ekskluzivno za SCANDAL! ISTINA o odnosu sa NOVAKOM!

– Bilja je primetila da Aci sve više fale nastupi, a ona ga najbolje poznaje. Videla je žena da se umusio i da je sav nešto setan, ko da ga neka depresija hvata, pa mu je očitala bukvicu, takoreći, reagovala je u pravom trenutku. Rekla mu je da nije smak sveta i da mora da se strpi, te da će nastupa biti: Šta je sa tobom, pa odmori se malo! Uživaj, budi sa mnom i sa decom. Znam da ti fali naša najstarija ćerka, ali Bože moj, ona studira u Španiji i uspešna je. Imamo sreće na svim poljima! E, pa ako je Đani iskulirao i rekao da mu ne fale nastupi i skitnja, vala možeš i ti da izdržiš dok se sve ne vrati u normalu – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

View this post on Instagram

Hvala na divnoj noci ❤

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

– Aco je sve saslušao suprugu i rekao joj da je razume, ali je naglasio da i ona mora njega da shvati budući da je posao pevača kao neki adrenalin i da mu iz tih razloga i te kako fali bina.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUĆIĆEVIĆ