Miroslav Ilić (68) ima rok od 30 dana da sudu dostavi DNK uzorak, u procesu dokazivanja očinstva, a po tužbi njegovog vanbračnog sina Devina Antonovića.

Rok je počeo da “teče” juče, u sredu 16. oktobra, a u tih 30 dana i Devin i Miroslav treba da dostave uzorke Institutu za sudsku medicinu, radi analize DNK.

– Ovaj slučaj već dugo traje. Sada je postavljen i novi sudija koji je naložio da Devin i Miroslav dostave DNK uzorak. Imaju 30 dana – kaže izvor “Telegrafa” i dodaje da se Devin i njegova majka Mira nadaju da će se to konačno završiti.

– Dat je nalog strankama i mi ćemo postupiti po njemu. Ukoliko Miroslav ne da DNK onda ćemo verovatno preći na druge dokazne radnje. Svedoci, pre svega – rekao je Mirjanin i Devinov advokat.

Na pitanje da li Miroslav mora da uradi DNK analizu, advokat kaže da to po našem zakonu nije obavezno.

– Ne, po našem Zakonu u parničnom pistupku ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK, niti je propisana kazna za odbijanje. Sud ceni tu činjenicu prilikom odlučivanja. Ako stranka odbije DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi – objasnio je advokat Vilijam Paspalovski.

Podsetimo, stari sudija u ovom slučaju prebačen je u Apelacioni sud, a novo ročište zakazano je za 9. decembar. Miroslav Ilić pak tvrdi da nije upućen.

– Nemam pojma o čemu se radi, nisam obavešten – rekao je Ilić za “Telegraf”.

 

LAŽE, SRAM GA BILO! Popović i Miroslav Ilić su posvađani više od 20 godina, a sad su izneli NAJPRLJAVIJI VEŠ!


scandal!Ivan Vučićević