Stanija Dobrojević i njena porodica glavni su uzroci što su na sudu završili Jovan i Aleksandrar Adnađević iz Rume.

Poznata i bogata vojvođanska porodica Adnađević bavi se veterinarskim uslugama. Do pre godinu dana Aleksandar, koji je završio Farmaceutski fakultet, radio je kod tate, ali je očeva nova partnerka Slavica Dobrojević, majka Stanije Dobrojević, učinila sve da on ostane bez posla da bi na njegovo mesto zaposlila svog sina Sanija!

Aleksandar otkriva da je sa ocem prekinuo svaki kontakt kad mu je dao otkaz u porodičnoj firmi i da sada radi u piceriji.

Moj otac je vezu sa Slavicom započeo kad je Stanija bila prvi put u “Farmi”. Upravo zbog nje krenule su naše svađe. Tata i Slavica su od mene tražili da glasam za Staniju, a ja to nisam želeo, zbog čega smo ušli u raspravu– kaže Aleksandar.

On je odlučio da sa svojom majkom odlučio da o svemu progovori za medije.

Kad smo mama i ja izneli u javnost da nam je Stanijina majka rasturila porodicu, tužili su nas i Dobrojevići i moj otac. Stanija nas je optužila da smo joj narušili ugled, a moj otac potražuje materijalnu nadoknadu od moje majke. Mene je kaznio tako što mi je nakon toga dao otkaz i na moje mesto zaposlio Stanijinog brata Sanija. Ja s fakultetskom diplomom sada radim kao raznosač pica dok mu tuđe dete radi u firmi-  priča Adnađević.

Sa ocem je početkom godine prekinuo svaki kontakt. -Ne pričamo od januara. On je tužio moju majku, nemam šta da pričam s njim. Pošteno radim svoj posao i ne pada mi na pamet da se s njima prepucavam, a taj sud me nikada neće osuditi jer sam izneo golu istinu- navodi i dodaje da je Stanijina mama imala veliki uticaj na njegovog oca.

Imam još dve polusestre, koje takođe vide da se tata promenio otkako je s njom. Kad se uselila u našu kuću, naterala je mog oca da skloni sve porodične slike u fioku, pod izgovorom da nije dobro držati u kući fotografije dece. Onda vam je sigurno jasno koliki uticaj ona ima na njega– završava priču Aleksandar.

Sani je demantovao ove navode.
Krenite samo od Aleksandrove diplome, koju nema, a tako i za sve ostalo. Pozdrav!– rekao je Stanijin brat, koji više nije želeo da odgovara na pitanja.


scandalIvan Vučićević