Prethodne večeri, javnost je bila oduševljena vestima da je David Dragojević zaprosio svoju višemesečnu devojku Anu Korać, i to tokom vožnje brodićem u Istanbulu, gde se trenutno nalaze na odmoru.

Kako se na fotografiji koju je par podelio na društvenim mrežama može videti, David se spustio na kolena i upitao Anu da mu postane supruga.

https://www.instagram.com/p/B3XbUJIgma_/?utm_source=ig_embed

– Samo onaj ko je dao sve – zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!!!! – napisala je Ana na Instagramu.

Ipak, ljubitelji rijalitija Zadruga nakon ove vesti željno su iščekivali reakciju Davidove bivše verenice Aleksandre Subotić, sa kojom je bio tokom učešća u rijalitiju Zadruga 2.

Aleksandra je na pitanja novinara odgovorila da je to ipak ne zanima.

– Ma kakvi, ne zanima me to – kratko je rekla za Pink.rs.

S obzirom na to da Aleksandra uživa u ljubavi sa Pecom, te da joj on, kako je i sama rekla, pruža sve što joj treba, nije ni čudno što je više ne zanima bivši verenik, pa je imala ovakvu reakciju na njegovu veridbu.

https://www.instagram.com/p/B3ShBa2gtlN/?utm_source=ig_embed

Podsetimo, u drugu sezonu Zadruge najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, David i Aleksandra su ušli kao par, a tada su već uveliko vereni. Međutim, nekoliko meseci kasnije, Aleksandra je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, a samo nekoliko dana kasnije David je započeo vezu sa Anom, koja traje i danas.

Aleksandra Subotić puca od sreće: Slavila rođendan sa dve decenije starijim dečkom! (foto)


scandal!instagram