Aleksandra Subotić se tokom sinoćne žurke osećala loše i žalila na nedostatak vazduha u kazinu pa je izašla ispred njega gde su je sačekale Zorica Marković, Marija Kulić i Nadežda Biljić.

Iako je David Dragojević rekao Ani Korać da je pokazao srednji prst kamerama, to ipak nije bio slučaj. Aleksandra je prisutnim zadrugarima rekla da je njoj i njenim rijalitija prijateljicama pokazao dva srednja prsta dok su igrale.

“Ide pesma, nas četiri igramo i on nam pokazuje dva srednja prsta. Ma nisam više debil. Sebe ću da gledam. Da zaradim, da osvojim neki auto ako je moguće. Ostvarena sam, imam dete. Idem dalje. Želim da budem uz ćerku. Ogromnu razliku vidim kad je ostavim i kad se vratim. To ne mogu da nadoknadim. Neću to da radim sebi i njoj. Tri rođendana sam propustila”, govorila je Aleksandra dok je pored Davida komentarisala odvojenost od ćerke Magdalene.

“Da, mada mogla bi još jednom. Treba da otvoriš neki lokal. Pusti budalu, seljaka”, govorila je Marija Kulić, pa je Aleksandra otišla u kazinu da nastavi da se dobro zabavlja.

LJUBA PODVODI SOPSTVENU ĆERKU?! Isplivale SVE TAJNE njihovog odnosa! Stanija sve iznela, pa je Pantovićeva UKOPALA!


scandal!instagram