Odmah po ponovnom ulasku u “Zadrugu 2”, Aleksandra Subotić je svima jasno stavila do znanja da je ne zanima bivši dečko David Dragojević, takođe učesnik rijalitija, budući da je napolju čeka neko drugi.

Iako nije mnogo pričala o njemu, izvori bliski rijaliti zvezdi su za domaće medije otkrili brojne pojedinosti, a poslednja je prilično sočna.

– Aleksandra i njen novi dečko su se upoznali pre nekoliko godina kad je on organizovao obezbeđenje u novosadskim klubovima. Ona je tada izlazila svake večeri i brzo su počeli da simpatišu jedno drugo. Ništa ozbiljnije se među njima tada nije dogodilo, zbog očigledne razlike u godinama, ali je oduvek postojala hemija. Povremeno su se dopisivali na društvenim mrežama, ali je to prestalo kada je ona započela vezu sa Davidom – počeo je dobro obavešteni izvor priču za Alo Vip.

– V.A. je nekoliko puta pisao Aleksandri dok je bila u vezi sa Davidom, ali ona nije odgovarala na poruke. Nisu se čuli tri godine, sve do momenta kada mu je lajkovala fotografiju na Instagramu malo nakon što ju je David prevario sa Anom Korać. On je to shvatio kao zeleno svetlo, poslao joj je poruku i posle nekoliko dana dopisivanja našli su se na ručku – nastavio je izvor.

– Budući da se Aleksandra preselila u Novi Sad i da žive veoma blizu jedno drugom, provodili su po ceo dan zajedno, a on joj je bio podrška kad joj je bilo najteže. Na kraju su shvatili da su jedno za drugo i otpočeli su vezu – nije prestajao da iznosi sočne detalje izvor za spomenuti nedeljnik.

– U Novom Sadu se svi znaju, a V.A. važi za jednog od najžešćih momaka. On se po svemu, ali po svemu, razlikuje od Davida Dragojevića. V.A. je visok, krupan i mišićav i može Davida u zubima da nosi. Oduvek se kretao među opasnim društvom, vozio besne automobile i bio u društvu najboljih riba. Iako ima 40 godina, nikada se nije ženio i živi život kao na traci. Bavi se mutnim poslovima, radio je u Beogradu kao šef obezbeđenja i godinama je imao biznis u inostranstvu. Niko nikada nije pitao čime se tačno bavi, ali to sigurno nije ništa legalno, s obzirom na to koliko ima stanova i automobila – istakao je izvor, zaključujući priču rečima:

– Kada su počeli vezu, Aleksandra je objasnila da joj treba prostora i da sa njom treba polako posle svega što joj je uradio bivši verenik i javno je prevario sa Anom Korać. On se sa tim složio, ali joj je postavio nekoliko uslova kada mu je saopštila da će ući u “Zadrugu”. Zabranio joj je da preterano komunicira sa bivšim i da ulazi u svađe, kao i da ostaje sama sa Davidom. Njena ideja da se vrati unutra mu se nikako nije dopala, ali je na kraju popustio u strahu da je ne izgubi. Obećao joj je da će je štititi i da će živeti kao princeza kada izađe, samo ako ostane dosledna i ne vrati se Dragojeviću. Kako se čini, Aleksandra se dobro drži u rijalitiju i svesna je da je V.A. dobra prilika i čovek koji može mnogo da joj pomogne.

ČULA DA SU ANA I DAVID RASKINULI Reakcija Aleksandre Subotić će razbesneti Koraćevu


scandal!instagram