Aleksandra Subotić je u finalu Zadruge završila na četvrtom mestu, što ju je vidno iznerviralo i jer je očekivala bolji plasman. Sudeći po svemu što je nakon rijalitija sačekalo ona nema nikakvog razloga da bude nezadovoljna.

Nakon prvobitne diskfalifikacije pa potom i drame sa Davidom Dragojevićem koji je ostavio i upustio se u vezu sa Anom Korać, izgleda da su u njenom životu osvanuli bolji dani.

Aleksandra je odmah po izlasku započela vezu sa biznismenom Petrom Raspopovićem iz Novog Sada. U međuvremenu je izašla vest o njihovom navodnom venčanju što Subotićeva nije demantovala, a sudeći po objavama na Instagramu ovo bi mogla da bude istina.

Subotićeva je do sada sa Pecom i ćerkom Magdalenom odmarala na crnogorskom primorju, a sada se vraća spremna za akciju. Ona je na svom profilu objavila da će gostovati na televiziji Pink u sredu, kada očekujemo da potvrdi ili demantuje priče koje već danima kruže.

Kako smo od porodice Subotić navikli na rijaliti oglasio se i njen otac Karađorđe. On je na svom profilu objavio da podržava Aleksandru i njenu vezu sa Petrom.


scandalIvan Vučićević