Pevač Amel Ćurić održao je nastup za pamćenje u poznatom klubu u Beogradu. Prema rečima organizatora, ovo je do sada, jedan od najposećenijih i najboljih nastupa. Publika je zajedno sa Amelom pevala njegove pesme, ali i najveće hitove ex-yu muzike.

“Nakon dugo vremena sam imao priliku nastupiti u gradu za koji me vežu najlepše uspomene, kao što je recimo pobeda na X Factoru. Srećan sam da je bila ovako dobra atmosfera. Mislim da je ovo bio jedan od mojih najboljih nastupa u zadnjih par godina, a beogradska publika je uistinu fantastična. Ovde se ljudi znaju veseliti. Uskoro izlazi i moja nova pesma i željno iščekujem reakcije publike”, rekao je Amel.

Publici u regionu je poznat po pobedi na X Factoru 2015. godine u Beogradskoj Areni, ali i hit duetu sa Eminom Jahović za pesmu “Kost” kao i hit pesmi “Dobro veče, tugo” autora Dina Merlina.

Iako Amel nije poznat po skandalima, duet sa Eminom Jahović je podigao veliku prašinu zbog jako prisnih i provokativnih scena.

Inače, prepoznatljiv je po svojoj svestranosti i po tome što na svojim nastupima izvodi jednako dobro i pop-rock pesme, kao i dobar narodnjak.

Amelova pesma “Niko”, ove godine je nominovana za pop numeru godine u okviru regionalnog prestižnog izbora “Music Awards Ceremony” (MAC) koji ce se održati 27.01. u beogradskoj areni, a za Amelovu pesmu još uvek možete glasati na zvaničnoj stranici putem linka na http://www.musicawardsceremony.com/

Kupite SCANDAL! Porodična osveta preko Dejana i Davida: VELIKO ZLO VRAĆAJU IM PREKO ANE I DALILE! Šta se stvarno dešava između KARLEUŠE I VRANJEŠA! (VIDEO)


promopromo