Starleta kaže da je znala da njen bivši dečko neće dugo izdržati pred kamerama zato što će mu faliti narkotici.

– Prognozirala sam da će ta sis*ca izaći za tri, četiri dana i da će grebati na kapiju da ga puste. On je narkoman koji je počeo da krizira, pa je morao da izađe po drogu – priča Ana za „Informer“.

Starleta je zadovoljna što se Mijatov izblamirao u Pinkovom rijalitiju.

– Da nije ušao u „Zadrugu“, ljudi bi stvarno mislili da je on neki biznismen, da ima love, a zapravo je klošar koji služi samo za sprdnju. Baš volim što je ušao u šou i pokazao da sam bila u pravu za sve što sam rekla za njega. Baš se izblamirao. Sada svi znaju da je najobičnija budaletina i ludak. Pritom je agresivan i neuračunljiv. Da je ostao još neko vreme u rijalitiju, sigurno bi bio diskvalifikovan jer bi nekog tamo prebio – kaže Koraćeva.

Ona objašnjava zbog čega je Filip jedino sa Miljanom uspeo da pronađe zajednički jezik.

– Njih dvoje imaju istu šifru, zato je on potrčao za njom. Takvi se uvek pronađu. Ali njega je čak i jedna Miljana odje*ala – priča starleta i dodaje:

– Pa umrla sam mu od smeha kada je počeo da razvaljuje onu ogradu u štali. Nisam mogla da verujem koliko je retardiran i bolestan – rekla je Ana.

Ana veruje da je bivši dečko tek sad neće pustiti na miru.

– Sada će da ga pukne sujeta i neće prestati da pljuje po meni. Pričaće kako on tamo nije mogao da se snađe i da su ga svi napadali, jadan on… On je moja najveća greška u životu. Taj čovek je opsednut mnome, treba da se leči! – zaključuje Ana za „Informer“.

“To je osoba bez mozga”: Ana nikad brutalnije isprozivala Mijatova, pa otkrila da ga je tužila


scandal!Ivan Vučićević