Bivši učesnici rijalitija “Zadruga ” Ana Korać i David Dragojević ovih dana sa agentom za nekretnine gledaju kuće na Dedinju, pošto su odlučili da kupe jednu baš u ovom naselju.

Naime, David Dragojević verio se sa izabranicom Anom Korać u Istanbulu nedavno, a tu nije kraj lepim događajima u životima ovih rijaliti zvezda. Kako saznajemo, njih dvoje ovih dana gledaju kuće u elitnom naselju Dedinje.

– Koraćeva i Dragojević trenutno žive na Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, rešili su da obezbede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni za nekretninu da daju čak 200.000 evra. Mnogi se pitaju otkud njima toliki novac, ali oboje su zaradili velike sume novca učešćem u “Zadruzi”, pri tom David dobro zarađuje od fast fud radnje koju ima u Novom Sadu, a Ana visoke honorare dobija za reklamiranje kupaćih kostima na Instagramu, a pored toga je i postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju u Istanbulu, za šta je dobila ogroman novac. Ana i David traže prostranu kuću, sa velikim dvorištem i terasom – navodi za “Scenu” anonimni izvor blizak ovom paru.

Ana i David neće još uvek pred matičara, a učešće u “Zadruzi 3” je takođe na čekanju.

Iako se David nedavno verio sa Koraćevom, svadba im još uvek nije u planu. Njih dvoje bio voleli prvo da reše pitanje nekretnine i još neka poslovna pitanja, tako da će svadba najverovatnije da se dogodi naredne godine. Kada je reč o ulasku u “Zadrugu 3”, pregovori su u toku, ali gotovo je sigurno da će se to u jednom trenutku desiti – zaključuje izvor.

Ana je rekla da je istina da ona i David traže dom.

– Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvek nismo sigurni da li ćemo uopšte živeti u Beogradu. Znate da je David zbog porodice i posla vezan za Novi Sad, te nije isključeno ni da tamo kupimo kuću. Kada se uselimo, zovemo vas – poručila je Ana.

ANA KORAĆ PREVAZIŠLA SAMU SEBE: PREKO POPRSJA SAMO TRAKE, A TEK KADA VIDITE DUŽI NJENE HALJINE! FOTO


scandal!Ivan Vučićević