Filip Mijatov, koji tvrdi da je bio u vezi sa zadrugarkom Anom Korać, najavljuje pred ulazak u “Zadrugu” da će, kad uđe, otkriti sve detalje u vezi sa njenim navodnim poslom prostitutke.


Filip je ispričao jneke stvari koje se tiču Aninog života. On kaže da je osam meseci bio u “šemi” sa Koraćevom tokom koje joj bio “finansijska podrška” i da ona laže da su bili samo prijatelji.

Kada budem ušao u “Zadrugu” reći ću joj da prizna da smo bili više od prijatelja i da nisam psihopata koji je proganja i da mi se izvini, a ukoliko to ne uradi onda ću ispričati sve o njenom poslu prostituke – započinje priču Mijatov, a onda otkriva kako je prekinuo vezu sa Anom:

Dok je bila u “Zadruzi 1” ja sam joj plaćao stan na Vračaru. Mesečna kirija je bila 700 evra. Međutim, kada je počela da priča da sam ja kriminalac ja sam prestao da joj plaćam taj stan. Kada je izašla iz “Zadruge 1” javila mi se i kao: “Daj mi 3.000 evra da se odljutim”. Ja nisam hteo. Posle mi je slala svoje bandite zbog toga što nisam hteo da plaćam taj stan, zapaljen mi je bio i automobil i tada sam video da je prešla igricu – navodi biznismen .

On je dodao i:

Bio sam mnogo zaljubljen u nju, ali više nisam. Ona me više ne zanima. Hoću samo da sperem ljagu sa svog imena – kaže Filip pred ulazak u rijaliti koji je najavio za subotu.

Filip je na svom Instagram profilu objavio brojne fotografije i video snimke sa Koraćevom kao dokaz da su bili u vezi. Isto je uradio i sa Minom Vrbaški, ali demantuje da su bili u šemi.

Sa Minom nisam imao ništa. Mogao sam, ali nisam hteo. Nije moj tip. I ona se bavi prostitucijom, njena tarifa je 70 evra. I Sanja Stanković je iz te priče. Ona je dva, tri puta bila sa mojim drugarima, nameštali su mi je, ali ja nisam hteo. Ne volim da plaćam ribe za seks, kad mogu da ih imam besplatno – kaže Mijatov i dodaje:

Sve su one iste, kad dobiju pare onda te pare troše na garderobu. Spavaju do 2, budne su do 6 – kaže Filip.

Sa druge strane, Ana Korać tvrdi da ju je Filip progonio, ali da nije bila sa njim.


scandalIvan Vučićević