Voditeljka po Zemunu šeta bez šminke i deluje zaljubljeno!

Komšije Ane Mihajlovski iz Zemuna, gde voditeljka živi sa troje dece Ivom Petrom i Zojom, rekli su da je voditeljka divna susetka.
– Ana je divna komšinica! Često je bez šminke, u opuštenom izdanju. Jednom prilikom je dovodila stariju ćeru kod nas da joj izbušimo uvo, ali se mala uplašila, pa su odustale od te ideje. Uvek je vidim sa decom ili samu, nikada do sada je nisam videla sa Kostićem – otkriva radnica tatu-radnje koja se nalazi tik do ulaza u kojem živi voditeljka.

Ana je sa decom nekoliko puta dolazila u obližnju pekaru.
– Ona je divna, nasmejana dama. Obično sa decom dođe, kupuju pecivo i hleb. Baš je ljubazna i prijatna, nije uobražena.

Šako rešio da odreši kesu! Sinu jedincu pravi svadbu u aprilu! Izdvojio 200.000 €!

Prva ISPOVEST Zorice Marković: “Ja sam PROPALA, nemam od čega da živim!”

Miljana otkrila tajne Zadruge – Evo ko ima NAJVEĆI HONORAR u Beloj kući i ko će POBEDITI u trećoj sezoni!

Glumica često svraća i u fast fud.
– Ona je naša redovna mušterija. Uglavnom kupuje pljeskavice. Divna je majka i divna su joj deca – kaže radnica objekta u kojem se prodaje roštilj, a na pisanja medija o Aninoj novoj vezi:
– Sa Vukom ovde nikada nije dolazila, ali deluje zaljubljeno!
Još jedna od “stanica” koju često obilazi je cvećara u komšiluku.
– Od onih je žena koje veoma vole cveće. Kupuje samo orhideje. Lepa je i bez šminke. Dolazi često sa decom, vidi se da je brižna i posvećena majka. Primetila sam da nije kao druge nervozne majke koje na da trpe decu kad su nemirna, Ana je baš strpljiva sa njima, uvek je nasmejana i opuštena – kažu u cvećari.

– Ana ponekad uzima i kuvana jela, verovatno kada nije u prilici da spremi ručak. Uvek je fina i ljubazna – rekla nam je prodavačica u jednom mini-restoranu sa dnevno kuvanim jelima. Poznata voditeljka skoro svakodnevno pazari i na trafici u komšiliku.
– Radim tek nedelju dana, ali već sam dva ili tri puta uslužila Anu. Kupovala je cigarete.


SCANDAL!IVAN VUĆIĆEVIĆ