Ana Nikolić ekskluzivno ovog utorka u emisiji „Ami G Show”!

Ovonedeljno izdanje emisije „Ami G Show” biće potpuno drugačije, jer će vasa omiljena lejt najt emisija biti posvećena povratku pevačice Ane Nikolić. Nakon turbulentnog perioda, Ana se vratila na scenu novim albumom „Klinika”, a sa Ognjenom će u utorak od 22:30 časova razgovarati o svemu što vas zanima.
Nakon prođaja, ali i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se našla u veoma teškom periodu. U toku trudnoće i posle rođenja ćerke Tare, pevačica je dobila višak kilograma, sa čime se borila duži vremenski period. Ana je od tada započela višegodišnju medijsku pauzu, koju je na kratko prekinula gostovanjem u „Premijera – Vikend specijalu” u junu prošle godine. Tada je otvoreno razgovarala o svojoj borbi sa viškom kilograma, majčinstvu, ali i zbog čega je došlo do razvoda od popularnog repera.

Kijina mama ulazi u Zadrugu? Spremna da se suoči sa Lunom i Anabelom?!

Majka Nataše Bekvalac doživela NEZGODU! Pala direkt na glavu i to pred unukom! (FOTO)

Glamur i luksuz na sve strane – Dragana Mirković će po ugledu na svetske zvezde u dvorcu imati OVO!

Sada, četiri godine nakon objavljivanja albuma „Labilna”, Ana Nikolić je odlučila da se vrati na muzičku scenu. Kada je najavila da izlazi novi album „Klinika”, Ana je zaintrigirala javnost, ali i oduševila njene brojne fanove, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od pevačice. Ana je drastično smršala, te je sa novim pesmama predstavila i novi izgleda – Anu na kakvu su svi navikli još otkako se pojavila na muzičkoj sceni.
Ovog utorka u emisiji „Ami G Show”, Ana će potpuno iskreno govoriti o teškom životnom periodu koji je iza nje – o veliki padovima i usponima koje je doživela, i kako je sa tim uspela da se izbori.

– I ja sam bila na dnu, u svakom smislu te reči, i psihički i fizički, mentalno – rekla je Ana kod Ognjena.
Bez zadrške, Ana će govoriti i o privatnom životu. Otkako se vratila na estradu, mediji su počeli da pišu kako Rasta pokušava da je osvoji ponovo, a pevačica će ispričati šta je od toga istina i u kakvom je sada odnosu sa bivšim suprugom. Takođe, mediji su pisali i da Ana ima novog dečka, biznismena iz Crne Gore, a koliko istine ima tome i da li joj je on zaista bio motivacija da smrša, popularna pevaica otkriva upravo u emisji „Ami G Show“.

Osim o ljubavnom životu, Ana će govoriti i o svakako najvrednijoj stvari u životu – ćerki Tari. U protekle dve godine, život je potpuno posvetila njoj, a o tome čemu ju je sve majčinstvo naučilo, saznaćete u emisiji „Ami G Show“.
Očekuje vas i premijera njene nove pesme „Ti si kriv“, a kako će se snaći u igricama koje je Ognjen spremio za nju, saznaćete u novom izdanju emisije „Ami G Show“ u utorak 24. marta od 22:30 časova na TV Pink!


SCANDALPROMO