Ana Nikolić navodno je rešila da ostavi dečka koji joj je menjao bravu na vratima pošto je saznala za njegove afere pre nje, koje joj se ni najmanje nisu dopadale. Posebno ju je “pecnulo” to što je Boško Bukvić pre nekoliko godina, kako se navodi, bio u šemi sa zadrugarkom Anom Korać.

Indi PRESTRAVLJENA! Muškarac ispalio 7 METAKA IZ PIŠTOLJA! Pevačica u epicentru pucačine!

OGLASILA SE ALEKSANDRA! Nakon VESTI da je TRUDNA, objavila OVO! (FOTO)

DRŽAO JE ZATVORENU I PRETIO PIŠTOLJEM! Porodica Severine Kojić PRIJAVILA bivšeg zeta za OTMICU!

Ana Nikolić drži do sebe!

– Boško je pokušavao da joj objasni kako je Koraćeva za njega prošlost, te da mu ona nikada nije ni značila, međutim, Ana je poludela zbog toga što je ikada sebi dozvolilo da bude sa jednom starletom. Najteže joj je pala činjenica da za ovu informaciju nije čula od njega, već od ljudi koji samo žele navodno da joj naude – rekao je izvor koji tvrdi da je Nikolićevoj ovo bila inicijalna kapisla da prekine svaki odnos sa njim.

https://www.instagram.com/p/B8tYSKSHOJv/

– Ana je nakon razvoda od Raste i te kako vodila računa o tome sa kim se viđa. Nije želela da njeni muškarci imaju ružnu prošlost jer bi time sebe dovela u situaciju da joj bivši muž spočitava sa kakvim momcima provodi vreme, te da na taj način ugrožava i njihovu ćerkicu. Upravo zbog toga, ona je odlučila da ostavi Boška. Smetale su joj mnoge priče koje je čula o njemu, ali ovu za Anu Korać je najteže podnela – navodi izvor za ALO.

Podsetimo, Ana je navodno pre dva meseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom, a doskorašnjeg izabranika upoznala je prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata. Naime, Anin sada već bivši dečko vlasnik je firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnostih vrata.


ScandalPrivatna arhiva