Anabela Atijas žestoko se posvađala sa suprugom Andrejem zato što je proveo veče sa Sorajom Vučelić. Pevačica je odlepila kada je saznala da njen dragi bio u noćnom provodu sa atraktivnom starletom.

Njih dvoje su zajedno bili u jednoj beogradskoj diskoteci, gde su lumpovali do ranih jutarnjih sati.

“Prvo je u klub došao Andrej sa drugovima, a ubrzo se pojavila i Soraja sa dve drugarice i sela za separe pored njegovog. Andrej ju je odmah zapazio, ali joj u prvi mah nije prišao. Međutim, kako je veče odmicalo, tako je on sve više gledao u nju i na kraju je odlučio da joj priđe”, započinje priču izvor za Informer koji se zadesio tamo.

“Anabelin muž ju je pitao da se upoznaju, a onda joj je rekao: ‘Ti si bas super, uživo si kao Barbika’. Ona mu se zahvalila, a onda su nastavili da ćaskaju i da se kikoću. Andrej je bio veoma ljubazan prema Soraji, poneo se kao pravi džentlmen, ponudio joj je da pređe kod njega u separe, ali ona je to odbila. U jednom momentu, Andrej ju je pitao da se fotografišu, na šta je Soraja pristala.”

Najveći problem je nastao upravo zbog fotke koje je Anabelin suprug okačio na društvene mreže.

“Ponesen pozitivnom atmosferom i zanesen njenim izgledom Andrej je odmah okačio fotografiju na Instagram, a ispod je napisao #volimte i #prijatelji i tagovao Soraju. Kada je Anabela videla, potpuno je odlepila. Nije mogla da veruje šta je njen suprug uradio. Jedva je prežalila to što je njen suprug bio u noćnom provodu sa Vučelićevom, a kada je videla da je to zajedničko druženje ovekovečio, i još postavio na društvene mreže, potpuno je izgubila kontrolu.”

Izvor blizak pevačici tvrdi da je osula žestoku paljbu po supruga, da se izvikala na njega kao što nikada nije pre i da mu je rekla i ono što misli i ne misli.

ON joj je pomogao da se vrati na scenu, a Anabela mu OVAKO vraća


scandal!Ivan Vučićević