Prošlo je tri godine otkada je folk-zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović izdala poslednji album, a njena publika već godinu dana se raspituje kada će novi. Kako Cecina najbliža saradnica, tekstopisac Marina Tucaković vodi bitku sa kancerom, bilo je neizvesno da li će i kada pevačica ući u studio. Ceca za “Blic” otkriva da su ona i Marina spremne za nove radne pobede, te da je priprema albuma u toku.

Preslušavamo melodije i trudimo se da unesemo neke inovacije u novi album. Ne ide lako, još uvek tragamo za tom nekom melodijom koja će pomeriti ili mene ili nju. Zato što je melodija Marini najbitnija pošto po tom platnu piše – otkriva Ceca i dodaje:

– Hoćemo da napravimo nešto što do sada nismo uradile, a da opet napravimo nešto iza čega ćemo ponosno stati. Teško je, ali nadam se da ćemo uspeti.

U Cecinom domu ovih dana se slavi i uspeh njene ćerke Anastasije, čija pesma “Rane” je prva po slušanosti u čitavom regionu. Zbog toga je naslednica folk zvezde završila u hrvatskom dnevniku, a mama je, naravno, ponosna na to.

– Naravno da sam gledala. Bila sam veoma ponosna i drago mi je da muzika probija sve barijere. Takođe mi je drago da se muzika ne stavlja u političke kontekste i kao nešto negativno jer nam je svima preko glave tih stvari. Pustite muziku da bude ono što jeste, da širi ljubav i pozitivnu energiju. To treba da bude nešto što je najlepše – kaže Ražnatovićeva, a na pitanje da li se sprema za svadbu sina Veljka i snajke Bogdane, kaže:

– Biće svadba jednog dana, zasad uživaju u prelepoj vezi.

25 GODINA KASNIJE Ceca se u javnosti pojavila u ISTOM IZDANJU kao u spotu “Idi dok si mlad”


scandal!Ivan Vučićević